Neodevzdávej se jen tak někomu

 

Odevzdej se člověku, se kterým můžeš být kompletně sama sebou a nemusíš za to cítit vinu, lítost nebo potřebu se změnit. Člověku, který tě nejen přijímá za to, kdo jsi, ale který si tě za to také upřímně cení. Člověku, který v tobě nevyvolává otázku, zda jsi pro něj dostatečná.


Odevzdej se člověku, který tě nenechává zmatenou. S kterým se nemusíš utvrzovat a ujišťovat, protože to prostě není nutné. S takovým, který sám nedá pochybnostem žádné místo. Svou náklonnost a sympatie nebude skrývat, aby s tebou mohl hrát hry. Naopak.

Odevzdej se člověku, který neuteče, když prožíváš horší chvíle. Člověku, který tě právě v takové situaci přitáhne k sobě a obejme, ač se tváříš, že to nepotřebuješ. Takovému, který tě nenechá odejít smutnou nebo nešťastnou, který se ujistí, že udělal vše pro to, aby ti pomohl.

Člověku, který s tebou bude sdílet radost a úspěch, který na tebe nebude žárlit nebo tě shazovat. Člověku, který tě bude podporovat ve všech zájmech a snech, jaké v sobě máš, ať už znamenají cokoli.

Takovému, který se dokáže omluvit, když udělá chybu, ale který se za sebe také dokáže postavit, když je to na místě. Člověku, který nepotřebuje mít vždy pravdu, ale nebojí se za sebou stát, když ji má.

Člověku, se kterým se cítíš pohodlně. Bezpečně. Se kterým máš pocit, že se můžeš skutečně otevřít, aniž by tě odsoudil, aniž by tě zbytečně shazoval. Takovému, který se nebojí výzev. Takovému, se kterým můžeš vyrůst v lepšího člověka.

Odevzdej se tomu, díky komu se budeš cítit konečně jako doma.

Zdroj: Fb


Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *