Úplňkové čištění Ne-dostatku v nás

Neexistuje na této planetě člověk, který by nikdy neprožil VIBRACI NEDOSTATKU. Záznamy NEDOSTATKU jsou uloženy a zakořeněny hluboce v našich vláknech DNA, v naší buněčné paměti těla a mnohdy již z éterických rovin se rodíme s přesvědčením duše o BYTÍ V NEDOSTATKU. A takto vstupujeme do nekonečného BLUDNÉHO KRUHU, z kterého ani fyzická smrt nás neosvobodí.

Žijeme v době, kdy veškeré sebedestruktivní chování , můžeme začít tzv. OPRAVOVAT tím, že se ponoříme do POJMENOVÁNÍ EMOCÍ, které skrze závislosti na vnějším světě udržujeme v NEVĚDOMÍ. Za každým sebedestruktivním chováním najdeme TO, čeho se nám NEDOSTALO a stále NEDOSTÁVÁ skrze náš vlastní zdroj, skrze naše sebepřijetí, sebelásku, sebevýživu.

V tento mocný sobotní úplněk se zaměřte na UVOLŇOVÁNÍ VIBRACE NEDOSTATKU a nadechujte do vašeho bytí, do každé buňky a orgánu vašeho těla pránickou energii s informačním kódem:

Při nádechu: JÁ JSEM VŠEOBJÍMAJÍCÍ HOJNOST

Při výdechu: UVOLŇUJI Z MÉHO BYTÍ VŠE, CO VIBRUJE NEDOSTATKEM.

AŤ VŠEOBJÍMAJÍCÍ HOJNOST ZAVLÁDNE V NAŠICH SRDCÍCH, V NAŠICH MYSLÍCH, V NAŠICH BUŇKÁCH, V NAŠICH VLÁKNECH DNA A STANE SE NAŠÍ PŘÍROZENOSTÍ!

Přijala: LEMIANA dne 17.5. 2019

www.editasantiago.cz


Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *