144 000…

…aneb vědomí bytostí tvořící morfogenetické pole nového paradigma planety

Přijala: Lemiana dne 12.6.

Zdá se vám, že vaše prožívání a vaše vnímání současných proměn zde na planetě vám stále nastavuje jistou izolaci či oddělení od většiny společnosti? Proč je tu stále tolik lidí, kteří nevnímají vůbec tyto proměny a jejich pohled na svět se neproměňuje tak, jak jste tím prošli právě vy?

Odpovědí je BOŽSKÉ KOSMICKÉ ČÍSLO 144 000.

144 000 – je nejvyšší tajné vědění o podstatě kosmu, principech vznikání a tvorby a cestách duší. Je vědění o cestách světla v pozemských podmínkách. Zde na zemi jsou zemské síly násobícími a umocňujícími silami v procesu poznávání cest duše. Zušlechťuje se zde mystérium neuzavřeného uchopování vyšších pravd a podstaty sebe sama. Životním obsahem je snaha orientovat se v tajemstvích celého systému bytí. Výtěžkem je nejvyšší poznání. Poznání cest duší a sebe sama v rámci neohraničeného božského potenciálu.

Vtělili se do tohoto časoprostoru planety ZE-MĚ takové bytosti, které v sobě nesou KÓDY NOVÉHO PARADIGMA a takovou božskou esenci AVATARSKÉ SÍLY, která vytváří GEOMETRICKÉ POLE ovlivňující i vědomí v jistém místě, jistém městě, v jistém národě, v jisté zemi.

Vše má v sobě dokonalost tohoto kosmického božského čísla. Není to přesný počet živých bytostí, ale ALCHYMISTICKÉ ČÍSLO nesoucí v sobě naprostou ROVNOVÁHU KOSMICKÉHO PŮVODU A PROPOJENÍ společně s projevem hmoty zde na Zemi.

CÍTÍTE-LI být součástí geometrického propojení čísla 144 000, přišli jste vyrovnávat svou přítomností božskou dokonalost zde ve hmotě a žít a prožívat tento časoprostor jako své poslání a službu lidstvu. A proto i zbytek světa může nadále žít v hlubokém nevědomí v hrubohmotném světě plném násilí a sebedestruktivity a nemá a nemají v plánu duše projít krizí vědomí do proměny vnímání a prožívání, tak jako vy přicházíte žít BEZ ZÁVOJE ZAPOMNĚNÍ.

PŘIJMETE-LI V SOBĚ PLNĚ VAŠI BOŽSKOU ESENCI V PŮVODNÍ ESENCIÁLNÍ GEOMETRII, prožíváte a žijete plně svůj potenciál duše i těla v plné dokonalosti a již není třeba procházet neustálými PROCESY emočního, mentálního, éterického či fyzického těla. Vše najednou splývá v pocit klidu, míru a přijetí uvnitř vás.

Stačí pouhá VĚDOMÁ PŘÍTOMNOST skrze své fyzické tělo a vaše BOŽSKÁ ESENCE již přináší ROVNOVÁHU VAŠEMU POZEMSKÉMU JÁ a zároveň i NASTOLUJE ROVNOVÁHU SVÝM VYZAŘOVÁNÍM kdekoliv, kde se právě nacházíte.

OTEVŘETE SE HLUBOKÉMU PŘIJETÍ SVÉ VLASTNÍ PŮVODNÍ ESENCIÁLNÍ GEOMETRIE BEZ FILTRŮ MINULOSTI A BEZ MENTÁLNÍCH SCÉNÁŘŮ BUDOUCNOSTI A ZAČNETE ŽÍT ROVNOVÁHU SVÉHO NEBE NA ZEMI.

_Strážci projektu Nebe na Zemi_

Lemiana Santiago


Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *