Zklidněte svou mysl s mantrou

Chcete-li se spojit s Bohem, spojte se s Jeho Jménem. Jak prosté!

Project Mantra je bezplatně vedený program, který vám během 40 dnů pomůže vytvořit snadnou a přitom velmi účinnou každodenní duchovní praxi. Je ideální pro začátečníky, kteří potřebují jednoduchý, ale účinný nástroj pro ztišení mysli, otevření srdce a vytvoření si pozitivního návyku, kdy si každý den uděláte čas k propojení se s Božstvím.
Project Mantra je meditační praxí s mantrou. Může ji praktikovat každý, kdykoli a kdekoli, včetně dětí. Jednoduché každodenní opakování mantry vás zavede hlouběji do krásy a tajemství odříkávání Božího jména. Tato praxe má největší sílu, když každé opakování mantry proměníte v modlitbu vycházející ze srdce.

Milí moji, japování je jednou z mých nejoblíbenějších duchovních disciplín a Project Mantra je silný a nádherný program zaštítěný plně realizovaným duchovním Mistrem Paramahamsou Vishwanandou. Jsem instruktorkou tohoto programu a moc ráda vám předám potřebné instrukce a zodpovím případné otázky. U mne se také můžete do Project Mantra zaregistrovat (abyste mohli obdržet dárek osobně požehnaný Paramahamsou Vishwanandou.)

Sdílím zde video, kde Paramahamsa Vishwananda zmiňuje japu a mantru OM NAMO NARAYANA, ve které je ukrytá velká milost a je jen na nás, zda tuto milost naplno využijeme… Pokud  této mantře skutečně otevřeme svá srdce a budeme ji s láskou opakovat, ne jen mechanicky, tak můžeme dosáhnout všeho.. neboť v Ní je velká milost, sám Bůh..

 

Všem, kteří se přihlásí, ráda předám potřebné instrukce osobně nebo prostřednictvím telefonu, Skypu či mailu.

Těším se!

Sofie Natarani

 


Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *