Aktuálně na nebi…

Pátek 8.11.

Mars konečně pomalu opouští výživný kvadrát s Plutem.
Naše osobní síla se střetla se silou poněkud nadčasovou, které již skoro rok říkám ,Kozorožský masakr‘.
Tento týden jsme se (díky značné akceleraci Plutonského vlivu na naše ,hvězdičky‘) mohli na mnoha místech přesvědčit o tom, že to není název nijak přemrštěný.

V podstatě všechny ,rychlé‘ aspekty těchto dní a týdnů podkreslují fakt, že Saturn čile dobíhá Pluto a chystají se pomalounku do po-Vánoční konjunkce, která bude vyvrcholením příprav, které trvaly bez nadsázky několik let, s trochou nadsázky pak několik životů.

A aby toho nebylo málo, Lunární cyklus završí o víkendu etapu, kterou odstartovalo poněkud apokalyptické novoluní, což se také neobešlo bez různých následků, místy poněkud překvapivých. Aby ne, když ve hře je Uran.

Mars s Plutem nás nyní důrazně upozornili na to, kde mají naše strategie trhliny, respektive naše osobní vůle odporuje té osudově nadčasové, které odporovat bohužel dlouhodobě nejde. Je třeba s ní najít soulad, ať už se nám to líbí, či ne. A dostali jsme impuls kudy na to, který nyní můžeme pozitivně zpracovat.

Situaci na nebi již od včerejška významně zachraňuje Slunce ve Štíru, které s Neptunskou posilou v podobě oživené intuice, vhledu a víry dobíhá do přátelského aspektu na zmíněné Kozorožské hráče.
Zatoužíme po čistotě naší nadčasové vize, oproštění se od osobních balastů, které nám brání ji žít a budeme mít i mnoho sil podniknout náležité kroky k realizaci.
Může se to projevit touhou po fyzické, psychické či duchovní harmonii, očistě… a nejlépe na všech třech úrovních bytí najednou!:-)
Místy můžeme zažívat až jistá osvícení, spojení s hlubinami nevědomí, radostné uvolnění a podobně, dle nátury.

Zkrátka se ukáže, že Bohové k nám jsou přece jen milostivější, než se zdálo. Jen to jaksi není zdarma.

Dnešní dopoledne bude ovšem poněkud ospalé, Luna dobíhá v Rybách.
Vytváří příležitost ukončit to, co ukončeno být má. Do reality se protlačí jen věci, které už byly rozhodnuty a dány. (Ovšem pozor, dobíhající Luna je i obdobím dopadajích bomb a padajících letadel, což je v kontextu tohoto období možná důležité zmínit, doufám, že s nadsázkou.)
S ostatními činnostmi je radno vyčkat do popoledních hodin, kdy se Luna přehoupne do Berana a s ní krev nových začátků do našich, poněkud pátečně uondaných žil.

Tehdy i Mars konečně dostane velkou posilu a znovuzrodí se chuť vzít osobní moc do svých rukou a konat.
Hezky to podkresluje skutečnost, že Martický hrdina po lítém boji konečně vyměňuje drsný Plutonský aspekt za přátelské objetí s Jupiterem, planetou víry, naděje a milosrdenství.
Dost možná se naše čilé páteční snažení neobejde bez krizí, měly by však mít převážně ozdravný charakter.
Může se stát, že budeme mít až hmatatelný pocit návratu k tomu svému, chuť poléčit různé bolístky a vyjasnit to, co vyjasněno být má. I kdyby měly vzduchem létat nějaké ty cucky, neboť dnes štěstí odvážným popřeje...

V noci Luna dojde do trigonu s Venuší a flamendři díky tomu do syta užijí souladu a harmonie. Drinky budou chutné a děvčata krásná a vzhledem k vervě Slunce ve Štíru, požehnané Neptunem, by z toho ráno nemusela ani moc bolet hlava.

Vnímavější lidé už cítí v kostech energii úterního úplňku. Brzy si o něm napíšeme.

Přeji vám krásný den

V

Zdroj: Juliina Astro


Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *