Hvězdná brána 11:11

Stává se to jen jednou za rok, kdy se hvězdná brána 11:11 otevírá výše vzestoupeným sférám v Galaktickém středu. 11. listopadu zažijeme neobvyklý okamžik intenzivní čistoty našeho vlastního božství.

Kolikrát jste se podívali na hodiny, na hodinky nebo počítač a viděli na obrazovce 11:11? Toto je znamení vzestupné aktivity ve vaší lidské evoluci. 11:11 je posvátný kód vzestupu, který aktivuje nervovou síť a mozek k otevření se vyšším dimenzím Ducha.

V numerologii představuje číslo 11 Mistrovskou úroveň. Pokud se vás dotkne kód vzestupu 11:11, probouzíte se k Mistrovi Světla, kterým jste. Vstupujete do období, které osvětlí nejen mistrovství vašeho Božského Já, ale také jakékoliv stíny podvědomého já, které potřebuje léčit právě nyní.

Během vzestupné brány 11:11 se otevírá posvátný portál do ráje vytvářející most mezi umírajícím světem duality a harmonicky vibrujícím světem 5D.

V pradávné mytologii představuje posvátná geometrie 11:11 mužský a ženský okruh napojený v nekonečné spojení v kosmickém vzestupném plánu.

11:11 je geneticky zakódováno v naší neaktivní „odpadové“ DNA ke spirituálnímu probuzení. Numerologická řada 11:11 také představuje portál mezi třetí a pátou dimenzí.

Jak se vyladíte na planetární posun do vyšších frekvencí, vaše mysl může vstoupit do vyšších sfér světelné komunikace a vesmírného vědění.

Během 11.listopadu vstoupíme do hvězdné brány 11:11 a potkáme vzestoupené sebe samé z budoucnosti.

Dalším přínosem vzestupné brány 11:11 je finální kolaps polarizovaných sil, který se rozvlní skrze planetární pole. Ti z prvních vln vstoupí do pole páté dimenze a stanou se křišťálovými pilíři světla. Probuzené duše se stanou správci nové země a vědomí jednoty.

Přijměte návrat Božské Ženské aktivace záměru a plánu duše, který je v souladu s pěti-dimenzionální novou Zemí.

Stále se navyšující vlny fotonových částic plynoucích z Velkého Centrálního Slunce přináší nové uvědomění, které dříve nebylo přítomno. Přichází v tichých momentech klidu – v pauzách našeho dechu a navazujícím rytmu tlukotu našeho srdce. A v tomto nehybném bodě jedinečnosti v našem středovém jádru, brána 11:11 vytváří most mezi rozpadajícím se světem polarit a nově utvářející se pěti-dimezionální novou Zemí.

Meg Benedicte
Newearthcentral.com

Obraz: 11:11 – a Gateway to Unity Consciousness : Art © ellen vaman
www.facebook.com/ellen.vaman1
Tento článek lze šířit nekomerčním způsobem v originální formě s uvedením autora a aktivním odkazem na stránky www.slunecnabrana.eu, www.martinachristova.eu a všemi dalšími uvedenými aktivními zdroji, včetně této poznámky.

 

 


Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *