Portál 12 – 12

Zdravíme všechny bytosti, kteří se dostali k této zprávě, kterou vám v tento čas můžeme předávat skrz mnoho světelných pracovníků po celé Zemi, kteří s námi komunikují. Tento čas je tak úchvatný, mnoho z vás hledalo odpovědi venku, hledali jste ve videích, knihách, článcích a dalších zdrojích, abyste pochopili… tak jsme se rozhodli se na chvíli od předávání stáhnout, neboť jste byli vyzváni, abyste všechno, co se nyní děje, ta velkolepost a veškeré změny nového žití v 5D uchopili svým Srdcem a především svým fyzickým tělem, které je v těchto změnách velmi důležitým nástrojem.
Mnoho z vás tyto informace vnímá, souhlasí s nimi, snaží se je žít, ale to je vzdálené od toho, jimi být plně prostoupený, kdy každá buňka ve vás tyto Nové informace a Energie skutečně žije. A toho se nedá dostáhnou bedlivým čtením nebo sledováním všeho ,,duchovního,, co je dnes k dispozici, neboť je zde stále mnoho iluzí a nepravdy, toho se dá dosáhnout opravdovým Žitím v každodenní přítomnosti a pocítění bezpodmínečné Lásky ke všem formám života.

Mnozí z vás nyní mohli vnímat kolem sebe agresivitu, podrážděnost a proces, který zažívá Matka Země a který procházel především skrze ženy. Dějí se velké změny i pro Gaiu, je ponořená v hluboké transformaci, je to Vědomá bytost, kterou také čeká velký přerod a mnoho z vás jí v tomto procesu pomáhá.

Důležité je si uvědomit, že věci nemáme prožívat stejně, neboť každý z nás má jinou podstatu, jiný záměr je propojený s jinými bytostmi, energiemi. Tak i tento čas každý vnímá tak, jaký je v této době jeho úkol, jestli pomoci uvolňovat energie a projevovat lidské emoce, které jsou správné a potřebné, nebo v andělských energiích zase udržovat energie Lásky a Pomoci a nebo pomáhat ostatním dostat se do jejich středu a jejich síly, aby i oni mohli pomoci ostatním, tohle všechno je individuální, opět nehledejme to, jak to má být, ale prociťte jak to máte vy, už nyní musíte vědět, že to jak máte vy je to správně.

Již není čas na to ptát se ostatních, zda něco dělám dobře, nebo nevím, protože každý z vás již ví, vy cítíte. A pokud si tím ještě nejste jistí, prosím zastavte se, nehledejte na internetu, ani v knihách, nehledejte techniky a návody, zastavte se a skutečně se zeptejte sebe a svého srdce, jak to nyní mám já? Co cítím, že bych měl nyní udělat? Odevzdejte veškerá omezení, které nyní nesete, že něco není možné, že něco nejde, neboť toto je doba zázraků a úplně vše je možné! Zbyvte se těchto starých omezení, o tom, co jak funguje a jak je nastaveno, OSVOBOĎTE SAMI SEBE, ve všech formách, představách, i energiích.

Mnoho ze skupin duší, především hvězdných duší již zkoušení plně ukotvovat na Zemi Nové Energie, dostali se do nádherné fáze Velkého a Lehkého tvoření, Silné Manifestace, Svobody, stavům Extáze, Lásky a absolutního projevu a radosti Duše, energie a život 5 dimenze.

Hodně duší tento rok otevřelo svou komunikaci s námi a svým vědomím tak ukotvují naši existenci na Zemi. Mnoho z nich si uvědomilo svou podstatu, komunikuje s rodinou duše, svojí posádkou, a tím každá tato bytost přivolala k Zemi své plavidla – lodě, kterých po obloze můžete vnímat tak velký počet.

Zraky jsou nyní směřovány k vám, neboť se otevírají hvězdné brány k průniku velkého množství energií a světla skrz brány z různých směrů, a také centrálního Galaktického Slunce za vedením celé Galaktické rády a rady Aliancí hvězdných systémů a dimenzí.

Tato zvýšená energetická aktivita bude působit především na vaše světelné tělo, které naplní těmito energiemi a Světlem, Plazmou, jak sami dovolíte, prostoupí vaše fyzické tělo a pokud vnímáte, nechte energie vaším tělem proudit do matky Země, která je opět rozvede na potřebná místa, aby byli k dispozici všem bytostem na Zemi. Vykonejte v tento důležitý den 12-12 to, pro co jste byli předurčeni.

Pokud máte v toto období před Slunovratem 22.12. kdy vyjde Nové Slunce potřebu setkání světelných pracovníků, nyní je dobré vědět, co kdo dělá, co mu k tomu přišlo, neboť každý má svůj jedinečný Zdroj Vedení, díky těchto individualit a Vzájemnému sdílení jste pak schopni vidět Celek v jeho všech dokonalých projevech a snáze jej Pochopit.

Brána 12-12 a zimní Slunovrat 22.12. jsou data určitého završení z vašeho pohledu velmi, velmi dlouhého cyklu a otevírá se před námi vnímání nové Reality tak, jak ji doposud znáte! Vy jste ti, jenž vstupují do Nové Reality, Svobody, vy jste těmi tvůrci, jenže vytváří další vývoj a budou manifestovat, proto je zásadní vlastní Vědomí.

Nyní už slovy nelze předat ta velkolepost, kterou vidíme a také události a změny, které nás všechny v roce 2020 čekají. Těšíme se na bližší komunikaci a Vědomou spolupráci s vámi, neboť nastal již tento čas.

Rodiny duše vás vítají.

Nyní už beze slov vám předáváme…

Siran

Člen Hvězdné Aliance Síria s předáním kolektivní energie všech bytostí pracujících pro čistý Vyšší Božský Záměr.

Tímto svolávám i setkání světelných pracovníků 19.12.2019 v Praze….
http://hvezdneduse.cz/setkani-svetelnych-pracovniku-praha/

Přijato s hlubokou vděčností a Láskou: Hana Sahhu-arah
www.hvezdneduse.cz


Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *