Poznej, kým jsi v jádru svého bytí…

„Poznej, kým jsi v jádru svého bytí, a tím se pak staň.“, řekl Pindarus, starořecký básník a já dodávám: Poznáte-li, kým v srdci pod všemi svými osobnostními vrstvami jste, a pokusíte-li se co nejlépe realizovat touhy svého srdce, nakonec se tím, kým Jste, stanete!

Vše, čím jste kdysi byli, čím jste a budete, pochází z vnitřního pramene ve vás samých. Nepřicházíte na svět jako nepopsaný list. Máte v sobě jedinečný matrix tvořící základní složku vašeho individuálního života. Jednou z cest, jak odhalit vzor a předivo svého matrixu je Numerologie. Je to jeden z nejpřesnějších navigačních systémů, jaký kdy byl vytvořen, aby nám lidem pomohl rozpomenout se na sebe sama a na to odkud přicházíme a kam jdeme. Kořeny Numerologie sahají až do doby, kdy na Zemi žil Pythagoras a ještě dál.

Numerologie se snaží skrze čísla v našem datu narození podívat na energii, která nás definuje. A není to jen jeden druh energie; je to nádherný barevný paprsek energií, skrze nějž jsme se inkarnovali na tuto planetu a jehož kvality v sobě máme.

Datum narození spolu se jménem, které jste dostali, v sobě tento barevný paprsek nese v podobě číselného kódu. Jeho dešifrováním získáte tu nejoriginálnější definicí vás samotných! Pokud porozumíte vibrační síle svého Kosmického kódu, porozumíte také svým silným i slabým stránkám a budete schopni lépe využít příležitostí, které vám během života přijdou do cesty.

Jsme zde nyní na Zemi proto, abychom konečně vystoupili z iluzí. Abychom tak mohli učinit, musíme je nejprve odhalit; musíme sami v sobě rozpoznat, že jsme ovládáni nějakým systémem a musíme získat touhu a odvahu z něj vystoupit. Jsme zde také proto, abychom odložili všechny své masky a nepravé identity, stali se sami sebou a v těle, které obýváme, se znovuzrodili jako bájný pták Phoenix.

Je mi velkou radostí a ctí vás na tomto úseku cesty provázet. Hluboký písemný numerologický rozbor, který nabízím, vám pomůže odkrýt skryté vzorce, které Vás ovlivňují. Dá vám možnost nahlédnout na sebe z odstupu a uvědomit si životní cestu vaší duše od kolébky až do dospělosti i odhalit momenty, kdy jste se z cesty vzdálili a proč.

Z vašeho data narození a jména poznám, jaké „karty“ vám rozdal život a s láskou vám poskytnu svůj vhled, ale jak s nimi budete hrát, je věcí vaší svobodné vůle.

Bude mi potěšením pro vás numerologický rozbor vypracovat. V případě zájmu mne, prosím, kontaktujte.

Zde si můžete přečíst zpětné vazby klientů na Hluboký písemný numerologický rozbor.

Sofie


Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *