Aktuálně na nebi…

13.1.2020

Tak se nám ta realita pekně hýbe kupředu..
Je tomu tak bezesporu vždycky, ale nyní trochu víc.
Uran se otočil do přímého chodu, pominula všechna zatmění a Saturn už od včerejšího odpoledne předbíhá Pluto!
Dává se tak do pohybu více dějů současně a to je znát.
(Přesná konjunkce Saturnu a Pluta se uskutečnila včera v 17 hodin odpoledne.)
Uran v létě došel na sedmý stupeň Býka, kde se 12.8. otočil a couval až doteď. Došel až na místa, kde byl v polovině dubna 2019.
Tak se může stát, že zažíváme jistý návrat do dubnových událostí a pocit, že jsme po dlouhých peripetiích za ten třičtvrtě rok došli reálně ,jen‘ tam, kde jsme si tehdy mysleli, že jsme, ale nebyla to úplně celá, doprožitá pravda, ještě něco chybělo. Může to způsobovat až zdánlivě nelogický závan jara uprostřed zimy a v každém případě pocit osvobození a rozuzlení nejen dubnových témat, či různá ,aha‘ prozření typu ,ježíš to jsem byl ale…‘.. (v oblasti za kterou u nás osobně Uran zodpovídá.)

Otočku Uranu směrem vpřed v prvních dnech vždy provází vítr svobody ve vlasech a uvolnění nervů.
Venuše je nyní na konci Vodnáře a tak se nadechla k životu spolu s Uranem i láska v nás. Ten typ, který je spíše kosmický a nepříliš osobní, všeobjímající. Zase si jednou jde snáz uvědomit, že máme právo milovat tak, jak nám to vyvěrá přímo z duše, bez přetvářky, mít svobodu a dát ji druhým a vnést ducha lásky a svobodných ideí do každodenní reality. I tam, kde nás to v minulých týdnech a měsících už ani nenapadlo.

Dnes až do 17 té hodiny bude Luna ve Lvu v opozici na Venuši.
Srdce patří do nebe a nohy na zem, umění lásky spočívá nejspíš v tom, provozovat oboje současně. Luna ve Lvu by nejraději prožila nebe rovnou tady na Zemi a Venuše ve Vodnáři by se zas s potěšením z kosmické lásky odstěhovala rovnou do nebe a hmotnou realitu zanechala velkoryse jiným, či ji zkrátka holt už nějak přetrpí a raději ve zlatě, než v chudobě. Na tom zlatě se s Lunou ve Lvu shodnou. Malá konfrontace jim bezesporu neuškodí a zkoriguje přehnaná očekávání na obou stranách.
Někdo zkrátka zažije otravný nelad toho co by chtěl, s tím co by dělat měl, který jde vždycky ještě kompenzovat nakupováním, či přeháněním.

Může se také stát, že některé přehlídky vlastní jedinečnosti budou dnes až komické a narcisové se dnes zřejmě budou tak intenzivně obdivovat, že hrozí pády do tůněk, případně, že je tam někdo popostrčí...

Večer po páté už bude Luna v Panně, tedy v zemských znameních máme 7 nebeských těles.
Většina je jich navíc soustředěna na jedno místo v Kozorohu.
Taková konjunkce je jako ukazovátko, které ukazuje jedním prakticky orientovaným směrem.
Kdo má toto místo v horoskopu aspektované, může zažívat takovou nálož, že to neustojí fyzicky, zesilují a projevují se různé zdravotní problémy, volající po léčení a nápravě příčin.

Energie dne se zvečera značně promění, teatrálnost plně nahradí praktičnost, vytratí se jistá lenost a přehnaná očekávání.
Plány, které budou ustanoveny v těchto dnech, mají šanci být velmi pevné a dobře zacílené. Soustředit by se měly převážně k odstraňování posledních a jasně viditelných překážek z cesty, vydání se konečně reálně tam, kam jsme na cestě už dlouho, ale něco nás zdrželo zpátky, co už nás dál držet nemusí.

Přeji vám krásný a osvobozující den.

V

Zdroj: Juliina Astro


Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *