Cesta vaší duše


Taunia Atiriamin

Jsem tu, abych vám řekla, že můžete. Vždy se můžete zvednout a vylézt z té nejhlubší jámy, do které jste “upadli“. Ani tam nejste sami. Vaše Duše je s vámi. Je s vámi vždy a všude. To, čemu říkáte zázraky, jsou jen zmanifestované možnosti vaší duše jako odpověď na vaše nejhlubší touhy a vaše pevná nezlomná rozhodnutí. To ona vás zavede do propasti, abyste se obrátili k ní. A ona z toho největšího a nejláskyplnějšího záměru přivést vás “zpět domů“ – do souladu s ní – vám dává pocítit jaké to je, pokud tento soulad opustíte nebo na něho zapomenete.
Nikdy vás ale nenechá padnout tak, abyste se nemohli zvednout. Nikdy. Ona je váš lék, léčitel, učitel, průvodce a životadárce. Nevěřte druhým, když říkají, že to sami nedokážete. Nevěřte tomu, že potřebujete složitá spirituální učení, spasitele nebo těžká filozofická pochopení. Vaše Duše se postará o to, aby k vám přišlo přesně to a ti, skrze co a které k vám bude promlouvat. A je úplně jedno, zda je to pošťák, soused, slunce, kámen, jistá situace či událost, květina nebo zvíře zjevující se ve vašich snech. Budete-li toužit po spojení s vaší Duší, vždy najde způsob jak vás kontaktovat. To, co potřebujete, vám bude doručeno v ten správný okamžik. To, na co jste připraveni zvládnout, se odehraje. Vedle jiných spirituálních cest vede Cesta Vaší Duše. Vaše Jedinečná Cesta. Této cestě udává směr hluboká a jedinečná touha přicházející z vašeho srdce – ne davová psychóza navštěvovat konkrétní posvátná místa, kurzy, semináře, navštěvovat spirituální události a mechanicky milionkrát opakovat jisté spirituální činnosti. Ne, to vás odvádí od vaší – VAŠÍ – jedinečné osobní touhy někam jet, něco uskutečnit anebo být právě v klidu.

Vydáte-li se cestou své Duše, musíte naslouchat hlubokým touhám svého srdce. Naučíte-li se naslouchat své duši, budete žasnout, jak a kde všude k vám promlouvá. Připravte se ale na to, že cesta, kterou vás vaše duše povede, naprosto paralyzuje vaši mysl – vaše logické uvažování. Logická mysl nemůže nikdy – NIKDY – pochopit a předvídat “manévry“ vaší duše.

Podstata toho, co vás vaše duše učí je víra v Ní – Víra ve Vesmír…v tu Inteligenci všude kolem vás. To je vaše největší jistota. Uměle vytvořené jistoty vašeho světa, kolem kterých se doposud odvíjel váš život, se hroutí a přichází jiná a jediná pravdivá jistota, kterou je víra ve vaši esenci – ve Vaše Vyšší Já – Vesmír, Inteligenci, Stvořitele, Boha…jakkoliv to chcete nazvat.

Vaše Vyšší já zná dobře vaše touhy, zná cesty a má možnosti, jak tyto touhy zrealizovat. Ovšem tyto cesty:

Nebudou dávat smysl vaší logice a budou záhadou pro vaši mysl.

Často to bude vypadat, že vás vaše Vyšší Já vede přesně opačným směrem a že Vesmír zkouší, co vše vydržíte.

Bude se vám zdát, že trvají nekonečně dlouho.

Budete mít pocit, že děláte něco špatně.

Mohou být tak extrémní, že budete pochybovat o svém “duševním zdraví“.

Ne, vy musíte vytrvat a zůstat věrní touze svého srdce. Jediné o co musíte usilovat je nestát Vesmíru při jeho práci v cestě svými myšlenkami a představami JAK by se měly věci odvíjet a naslouchat svým pocitům a dělat to, co je s nimi v souladu, co s vámi rezonuje, co cítíte, že máte nebo chcete udělat a přitom vám to vůbec nemusí dávat smysl.

Strach a pochyby, logická řešení jsou “páky“ vaší zastrašené mysli – vašeho ega, které se bojí o svou pozici.

Jsem tu, abych vám řekla, že MŮŽETE, že to DOKÁŽETE, ať to stojí cokoliv.

Jste prodlouženou rukou Stvořitele. Tepe ve vás síla, která stvořila a vyživuje vás, vše kolem vás, vaše slunce, hvězdy, vaši a všechny další Galaxie a Vesmíry – vše co kdy bylo je a bude. Je to ta největší síla, která je.

TA SÍLA JSTE VY.

www.slunecnabrana.eu

Tento článek lze nekomerčním způsobem šířit v originální formě s uvedením jména autora a aktivním odkazem na stránky www.slunecnabrana.eu a všemi dalšími uvedenými aktivními zdroji, včetně této poznámky.


Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *