Meditace 4./5. dubna – Na podporu časové linie pro Vzestup

Opět nastal čas na akci! Je čas vzít osud našeho světa do vlastních rukou! Tady je naše šance kolektivně posunout časovou linii zpět do správného směru, který povede k planetárnímu osvobození. Proto využíváme příležitosti astrologické konfigurace Jupitera a Pluto dne 4./5. dubna, abychom vytvořili portál, skrze který sjednotíme naše vědomí a spustíme proces, který upevní optimální časovou linii pro planetu.

Budeme provádět tuto meditaci v 10:45 odpoledne EDT 4. dubna v New Yorku. To znamená 9:45 CDT v Chicagu, 8:45 MDT v Denveru a 7:45 PDT v Los Angeles. Evropa a Asie budou ve chvíli aktivace již mít 5. dubna, což bude 3:45 ráno BST v Londýně, 4:45 v Paříži /Též Praha/ 4:45 EET v Káhiře, 10:45 ráno CST v Taipei a Pekingu, 11:45 JST v Tokyu a 12:45 odpoledne AEST v Sydney.
Zde můžete zkontrolovat čas pro meditaci ve vaší časové zóně: https://www.timeanddate.com/worldcloc…

Instrukce (navrhovaný čas pro naši meditaci je 20 minut):

1. Použijte vlastní techniku, abyste se dostali do uvolněného stavu vědomí. 2. Vyjádřete svůj záměr pro využití této meditace jako nástroje k pozvednutí planety do nejlepší časové linie a jako nástroj ke kompletnímu odstranění Coronaviru. 3. Představte si sloup bílého Světla, jak vyzařuje z Centrálního Kosmického Slunce, potom prochází skrze Centrální Slunce všech galaxí v tomto vesmíru. Potom si představte jak toto Světlo vstupuje skrz Galaktické Centrální Slunce, prochází skrze naši Galaxii, potom vstupuje do našeho Solárního systému a prochází skrze všechny bytosti Světla v našem Solárním systému a skrze všechny bytosti na planetě Zemi a také skrze vaše tělo až do středu Země. 4. Představte si jak toto Světlo přeměňuje všechen zbývající Coronavirus na Zemi, čistí všechny napadené oblasti na planetě, léčí všechny nemocné, odstraňuje všechen strach, který souvisí s touto epidemií a nastoluje rovnováhu. 5. Představte si řadu událostí na planetě Zemi, která vede k té nejpozitivnější možné časové linii, bez všech epidemií, beze všech válek, a také bez celosvětové nadvlády. Představte si bílé, růžové, modré a zlaté Světlo, které léčí všechny nespravedlnosti,smazává všechnu chudobu a přináší hojnost celému lidstvu. Představte si začínající nový velký kosmický cyklus Věku Vodnáře, který přináší čisté Světlo, lásku a štěstí všem bytostem na Zemi.

Vítězství Světla!

Aktualizace ohledně Meditace pro podporu časové linie a Vzestup: http://2012portal.blogspot.com


Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *