Aktuálně…

 

Milí přátelé, po novoluní v Beranu doslova tvoříme budoucnost “zevnitř”!
Během tohoto víkendu, v neděli 5.4 ve 4.45 proběhne významná planetární konstelace: konjunkce Jupitera s Plutem. Tím se nastartuje poměrně “pracovní” období, během něhož budeme moci skutečně efektivně využít omezení, která nyní zažíváme a plně si uvědomit jejich význam a smysl. Soustředit se a plně věnovat pozornost tomu, co je opravdu podstatné: na zásadní změnu našeho smýšlení a vnímání světa. Odhalit oponu a bez obav za ní nahlédnout. Přijmout zodpovědnost za svůj život, zdraví, využití znalostí, hledání a nalézání pravdy.
Pojďme k podstatě věci, až na kost, na dřeň! To je poselství Pluta a Jupitera v Kozorohu, na návštěvě u Saturna, planety, která právě s kostmi a dalšími pevnými částmi těla souvisí. Kostra je to, co přetrvá poměrně dlouho i po smrti. Proto jsme teď tak naléhavě vedeni k tomu, co přetrvá, co má hodnotu!
Na povrchu probíhá divadlo mysli – spektákl o „plandemii“ a ekonomické krizi, dříve to byly horké či studené války, ozonová díra, konec světa 2012, revoluce, kataklyzmata… Pronikněme všemi těmito vrstvami, rouškami, maskami a skafandry a zeptejme se, o co tu vlastně jde? Kdo rozhoduje, co bude, jak budeme dále žít?
Všichni už jsme dávno nakaženi virem nevědomosti! (-: Stále však žijeme a posilujeme svou imunitu – duchovní sebevědomí! To je skutečně DOBRÁ ZPRÁVA!

Po celé planetě proběhnou přesně v tomto čase kolektivní meditace, k nímž je možné se připojit. Možno prostě bdít, meditovat svým způsobem a přivítat Slunce, které vychází kolem půl sedmé…
Pro inspiraci přikládám řízenou meditaci v češtině k tomuto momentu.
VES-MÍR S NÁMI!

Alita Zaurak


Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *