Kryon v Praze

 

Přátelé,

skvělá zpráva – letos budeme mít opět možnost osobně se zúčastnit Kryonova semináře Leeho Carrolla! My všichni, kteří jsme zažili 1. setkání s Kryonem v Praze v roce 2018, pevně věříme, že vše klapne a v září se uvidíme znovu!

„Kryon je andělská bytost (nikoli anděl), která v roce 1989 začala skrze Lee Carrolla předávat nejrůznější poselství, aby lidem pomohla v jejich duchovním rozvoji a růstu. Je to pomocník Země, ale jeho energie nikdy nebyla člověkem na naší planetě a není ani čistě mužská ani ženská – mluvíme o něm v rodě mužském pouze pro usnadnění interpretace. Jeho účelem je vysvětlit nám, jak se věci mění, jak fungují, a také uctít a oslavit lidskou zkušenost.
Každé poselství obsahuje instrukce a vysvětlení o tom, co se děje. Každé podobenství je o nás. Každý channeling je povznášející, láskyplný a užitečný. Jeho poselství přinášejí mnoho informací z nejrůznějších „odvětví“ – ať už jde o dění na planetě z pohledu klimatických i jiných změn a celosvětové politické dění, nebo o historii lidstva či o fungování DNA. Vlastně velkou část informací máme obsaženou v sobě, ale zapomněli jsme je a Kryon je zde, aby nám je připomněl. Zároveň také odhaluje věci, které jsou nové.

Podrobné informace k připravované akci najdete na webu semináře:veškeré informace najdete na webu:http://kryon-praha.cz/index.php/cs/

Více o Kryonovi: https://kryon.webnode.cz/kryon-a-lee/

S láskou,

Sofie


Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *