Pozvánka na online kurz „Poznej sílu své mysli“

„Jsme vedeni k myšlence, že náš vnější svět je důležitější než náš svět vnitřní. Nový vědecký model ale ukazuje, že je tomu právě naopak.“

Přátelé,

nedávno jsem zde upozorňovala na zajímavý projekt – Odborný kongres na téma léčení s názvem Heal Summit. Nevím, jak vás, ale mě opravdu nadchl! Jeden z řečníků, který mne hodně oslovil byl Dr. Joe Dispenza.

Dr. Joe Dispenza je muž,  který se uzdravil z velmi těžkého úrazu a od té doby již mnoho let zkoumá nekonečné možnosti, které se skrývají za interakcí mezi mozkem, tělem, realitou a myšlenkou. Na základě zajímavých výsledků výzkumů vytvořil ojedinělý vzdělávací systém. Je to průvodce krok za krokem, který umožňuje každému, kdo chce změnit svůj život, převzít kontrolu nad vlastní realitou.

 

Během čtyřdenního online video kurzu představí Joe Dispenza své metody a ukáže, jak je můžete použít vy sami. Kromě toho se také naučíte několik praktických cvičení a technik, které můžete aplikovat ve svém vlastním životě.

V tomto bezplatném čtyřdenním úvodním online kurzu vás bude provázet lektor a výzkumný pracovník Joe Dispenza, abyste našli vnitřní sílu, která vám umožní ovládat svůj vlastní život. Cílem je, abyste byli schopni nasměrovat svůj život podle sebe a směrem k budoucnosti, po které toužíte.

V tomto kurzu se naučíte:

  • jak může změna vašeho postoje změnit váš život
  • jak vybudovat své vlastní elektromagnetické pole
  • jak můžete skončit svou připoutanost k životu, který opravdu nechcete
  • jak přeprogramovat své myšlenky a přilákat novou budoucnost pomocí magnetismu
  • jak se můžete pomocí meditace dostat do kontaktu se svou novou budoucností
  • jak splnit své sny – rychleji, než  jste si mysleli
  • jak se dostat do kontaktu se svým „jedinečným polem“
  • jak můžete nasměrovat svou energii a zaměřit se na život, který opravdu chcete

Videa budou opět dostupná s českým dabingem, ale i v původním znění s českými titulky

Zde se můžete podívat na ukázku z kurzu: https://vimeo.com/399672772/c8e4939f2f

V tomto vzrušujícím online kurzu „Poznej sílu své mysli“ demonstruje Dr. Joe Dispenza, bestsellerový autor New York Times, jak můžeme svou vlastní silou změnit jakýkoli aspekt svého života – od buněčné úrovně až po svou životní cestu. Znáte práci Dr. Joea Dispenzy? Pokud ano, pak nebudete překvapeni množstvím vědeckých důkazů v tomto kurzu. Dr. Dispenza na základě příkladů ze své praxe s tisíci lidmi vysvětluje sílu kvantové fyziky jednoduše a srozumitelným způsobem, s jakým jste se pravděpodobně zatím nesetkali. Zabývá se vším, počínaje neuroplasticitou mozku až po rozdíly mezi světem hmoty a světem energie.

Vysvětlí také, jakým způsobem získat přístup k nekonečnému počtu dimenzí, z nichž každá představuje zcela odlišnou potenciální realitu. Jakmile tuto techniku zvládnete, můžete si sám vybrat, ve které z těchto realit chcete existovat. Slyšeli jsi dobře – můžete si vybrat svou vlastní realitu a vlastní budoucnost. Můžete přinést léčivou energii a rovnováhu do zanedbávaných oblastí svého života, změnit svůj život tam, kde to pro vás bude prospěšné, a vytvořit si takovou realitu, jakou sami chcete.

Tento program se skládá ze série lekcí a pokročilých progresivních workshopů Dr. Joea Dispenzy. Uvidíte, jak se osvobodit od návyků a chování, které určují váš život. Pomocí vědecky ověřených technik se můžetr zlepšit jak po fyzické, tak po emocionální stránce – můžete změnit svůj vzhled, svoje chování, dokonce i svou genetickou výbavu. Řízená písemná cvičení a meditace vám otevřou přístup ke kvantovému poli, pomohou proměnit teorii v praxi a vytvořit si budoucnost, po jaké toužíte.

Přidáte se?

Přihlásit se můžete pomocí tohoto odkazu: https://www.drjoedispenzacesko.com

Program 8 týdenního On line programu:

KAPITOLA 1: Pochop sílu mysli

V této první lekci ti Joe představí vztah mezi tvou myslí, tělem a osudem a vysvětlí vliv negativních i pozitivních návyků. Spojuje emoce a myšlenky s tím, co se děje ve tvém každodenním životě. Pomáhá ti pochopit, že jsi nejen vytvořil svou současnou realitu, ale jsi také schopný ji měnit. Máš moc do svého života přinést zdraví, hojnost, svobodu, radost – a mnohem víc.

KAPITOLA 2: Vytvoř nové modely příležitostí

Žiješ v minulosti? V těchto videích Joe ukazuje, jaký dopad na realitu mají očekávání a přijetí neznáma. Vysvětluje, že to může ovlivňovat, jestli žiješ v režimu přežití, nebo ve stavu tvoření. Poskytuje ti přístup k nástrojům, které ti pomohou žít v přítomném okamžiku, uklidnit úzkosti a uvědomit si, jak tvé myšlenky ovlivňují vývoj tvého života. Především ti pomáhá soustředit se na vytváření života, jaký si přeješ.

KAPITOLA 3: Umění změny mysli

V této lekci se s Joem ponoříš do vědeckého rámce, jenž podporuje práci, kterou budeš během tohoto programu dělat. Po zhlédnutí těchto videí budeš mít jasnou představu o tom, jak mozek funguje (jak se přizpůsobuje) a jak ti to může pomoci vytvořit novou realitu. Dozvíš se také rozdíl mezi newtonovským a kvantovým modelem reality, což je rozdíl, který vrací sílu tvořit zpět do tvých rukou.

KAPITOLA 4: Proměň svůj osud – změň vzorec svých mozkových vln a změníš svůj život

V této poučné lekci se naučíš, jak se mozek vyvíjí a jak zpracovává informace včetně emocí a zkušeností. Pochopení rozdílu mezi myslí vědomou a podvědomou, spolu s tím, jak mozek reaguje na stres, tě postaví do správné pozice, abys převzal kontrolu nad svou budoucností.

KAPITOLA 5: Moc nad hmotou – přitáhni svůj nový život

Chceš-li změnit svůj život, musíš si nejprve uvědomit, co nefunguje, a prozkoumat současný stav. V této lekci Joe poskytuje nástroje, které ti pomohou identifikovat části tvého života a emoční masku, které je třeba změnit, aby se vytvořil prostor pro lepší realitu.

KAPITOLA 6: Věnuj se přítomnosti

V této těžké lekci ti Joe pomůže dát tvé ego stranou – nechat za sebou prostor, čas a jiná fyzická omezení, abys mohl využít neomezené příležitosti, ke kterým máš přístup. S inspirativními příběhy a uklidňujícími meditacemi se posuneš vpřed ve své snaze vytvořit svůj osud.

KAPITOLA 7: Sebeléčení a probuzení – Joeův příběh a výzkum

Po strašlivé nehodě se Joe uzdravil pomocí metod, které se teď učíš aplikovat. Poslechni si jeho příběh a dozvíš se o původu učení, kterým tě v tomto kurzu vede – včetně inspirujícího vědeckého výzkumu, který jej podporuje.

KAPITOLA 8: Opusť labyrint – cesta duše k sebepoznání

V této poslední lekci vás Joe zavede na novou úroveň jednoty a vybídne vás, abyste se drželi cvičení, která jste se tu naučili. Pomůže vám vidět, jak silný může být tento proces.

Kdo je Joe Dispenza?

Joe Dispenza vešel ve známost po uvedení velmi oceňovaného filmu „Co my jen víme!?“, ve kterém byl uvedený jako jeden z výzkumníků. Od vydání tohoto filmu v roce 2004 svou práci ještě prohloubil a rozvinul do několika klíčových směrů. Všechny odrážejí jeho vášeň pro zkoumání toho, jak lidé mohou využívat nejnovější poznatky z oblasti neurovědy a kvantové fyziky nejen k léčení nemocí, ale také k žití naplněnějšího a šťastnějšího života. Joe je hluboce přesvědčený, že každá lidská bytost disponuje silou dosáhnout plného potenciálu ve všech aspektech svého života.

Joe Dispenza získal vysokoškolský titul jako chiropraktik na Life University v Atlantě v americkém státě Georgia. Pak se věnoval oborům, jako je neurologie, neurobiologie, chemické procesy a funkce mozku, biologie buněk, formování paměti, stárnutí a dlouhověkost.

V tomto 8týdenním online programu založeném na vědeckých základech zažijete, jak si vybrat takovou realitu a budoucnost, jakou chcete mít!

Naučíte se, jak pomocí účinných cvičení, meditací a nástrojů plné vědomé přítomnosti pracovat na vytvoření své nové budoucnosti, díky vstoupení do pole nekonečného počtu potenciálních možností. Zažijte rozdíly mezi sférou hmoty a polem energie ve svém vlastním těle!

Zaregistrujte se a vydejte se na vzrušující cestu!

S láskou,

Sofie

 


Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *