Online kurz „Poznej sílu své mysli“začíná dnes!

Zážitky, které vnímáte svými smysly, vytvářejí pocity a ty nakonec ovlivňují vaši budoucnost. Většina z nás si svou budoucnost tvoří na základě věcí, které jsme ve svém životě zažili. Jinými slovy, opakujeme jeden a ten samý vzorec pořád dokola.

Věděli jste ale, že se můžete od starých vzorců oprostit a vytvořit si nové? Pocit, který v sobě vytvoříte je dostatečně silný na to, aby rozbil stará schémata a změnil směr. Zní to skvěle, ne?

Nechte se inspirovat tímto videem.

O tomto tématu a o tom, jak můžete aplikovat tyto vědecké poznatky na sebe se dozvíte v bezplatném 4denním online kurzu Dr. Joea Dispenzy.

Dr. Joe Dispenza je jedním ze současných nejvlivnějších duchovních učitelů a tenhle trénink je teď poprvé dostupný v češtině!

To, co se v něm dozvíte, obrátilo vědu doslova vzhůru nohama…

Naučíte se, jak se dá programovat tělo a mysl, jak nechat svoji minulost za sebou, jak se uzdravit a přiblížit se životu svých snů!

On line kurz začíná 20.  a potrvá do 23.4.2020.

Přihlásit se můžete pomocí tohoto odkazu: https://www.drjoedispenzacesko.com.

Více informací k online kurzu „Poznej sílu své mysli“ najdete zde.

Co potřebujete vědět:

Po registraci dostanete pozvání do uzavřené skupiny.  V každém z následujících 4 dní (počínaje 20.4.) dostanete ráno email s odkazem na aktuální video lekci (V každém emailu najdete také odkaz na videa z přecházejících dní, všechna budou dostupná do neděle).

Sofie


Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *