Pozvánka k 8 týdennímu online programu „Poznej sílu své mysli“

V tomto nadmíru zajímavém online kurzu „Poznej sílu své mysli“ demonstruje Dr. Joe Dispenza,  jak můžeme svou vlastní sílou změnit jakýkoli aspekt svého života – od buněčné úrovně až po naši životní cestu.

Naučíte se, jak pomocí účinných cvičení, meditací a nástrojů plné vědomé přítomnosti pracovat na vytvoření své nové budoucnosti díky vstoupení do pole nekonečného počtu potenciálních možností.

*Dr. Dispenza se po celém světě proslavil svojí inovační teorií o vztahu mezi myslí a hmotou. Jako pravděpodobně jeden z nejznámějších vědců vystupoval v roce 2004 v hojně diskutovaném snímku Co my jen víme“ (“What the Bleep Do We Know”). Jeho práce pomohla odhalit mimořádné vlastnosti mysli a její schopnost pomocí pečlivého zaměření naší pozornosti, vytvářet v mozku nová synaptická spojení.

Výzkum Dr. Dispenzy započal v kritickém období jeho života. Poté, co byl při jízdě na kole sražen jedoucím automobilem, trvali lékaři na tom, že Dispenza bude muset mít některé z obratlů spojeny dohromady, aby mohl znovu chodit – procedura, která by mu pravděpodobně přivodila chronické bolesti po zbytek života.

Nicméně Dispenza, chiropraktik, se rozhodl postavit závěrům lékařské vědy a vlastně změnil stav svého postižení pomocí síly vlastní mysli – a fungovalo to. Po devíti měsících cíleného léčebného programu mohl Dispenza opět chodit. Povzbuzen tímto úspěchem se rozhodl zasvětit svůj život studiu spojení mezi myslí a tělem.

Na online kurz „Poznej sílu své mysli“ se můžete pomocí tohoto odkazu: https://www.drjoedispenzacesko.com.

Sofie


Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *