Online daršan Paramahamsy Vishwanandy

Lidé z celého světa cestují tisíce kilometrů, aby mohli obdržet požehnání  duchovního Mistra Paramahamsy Vishwanandy. Nyní máme vyjímečnou příležitost obdržet toto požehnání online.

Hlavním poselstvím Paramahamsy Vishwanandy je velice jednoduché: Prostě milujte. Svůj život zasvětil otevírání srdcí lidí a probouzení jejich přirozené schopnosti milovat bez podmínek. Jeho cílem je pomoci druhým najít a realizovat nejvyšší, bezpodmínečnou Lásku, která je přítomna v srdci každé lidské bytosti. Pokud chcete zažít dotyk opravdové, čisté Lásky, nenechte si tuto možnost ujít.

V průběhu následujících dní se budou otevírat registrace na online daršan Paramahamsy Vishwanandy určený exkluzivně pro Českou republiku a Slovensko.

Termín tohoto online daršanu je nyní stanoven na

18. května 2020.

Termín se však může měnit, sledujte proto webové stránky níže.
Až se registrace zpřístupní, bude nutné se zaregistrovat přes link:
https://www.bhaktimarga.org/content/online-darshan-schedule.

Kapacita bude omezena – pravděpodobně 1000 míst celkem pro obě Země.

Není nutno registrovat členy společné domácnosti samostatně, pokud sedí u jedné obrazovky a kamera je bude všechny zřetelně snímat, aby byli všichni viditelní během požehnání, stačí jedna registrace, tj. až 1000 domácností má příležitost obdržet toto požehnání.

Po registraci dostanete od SPN pokyny pro připojení na tento daršan emailem v češtině, zároveň při tomto online Zemském daršanu 18. května bude zajištěn česko-slovenský překlad a úvodní komentář.

Doporučuji:

  • Pro účely registrace na daršan je nutné mít předem založený účet na stránkách Bhakti Margy International. Váš účet založte („Create an account“) zde: https://www.bhaktimarga.org/bm/user
  • Přenos proběhne přes aplikaci Zoom. Buďte připraveni a aplikaci si nainstalujte.
  • Daršan bude mít trvaní v řádu minut (ne hodin), proto buďte přihlášeni na přenos požehnání s dostatečným předstihem a včas.
  • Na Bhakti Marga ČR telegramovém informačním kanálu vás budeme průběžně informovat o případných změnách či nových pokynech. Ujistěte se prosím, že odebíráte novinky z tohoto kanálu: https://t.me/bhaktimargacr.
  • Další informace v českém jazyce na webových stránkách Bhakti Marga ČR.
  • Podívejte se také na možnosti registrací na veřejné online daršany, které probíhají každý čtvrtek viz plakát níže. Aktuálně je umožněno registrovat se 1x za měsíc.

Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *