Oddaná posvátná partnerství

Na cestě každého schopného muže se v jistém bodě objeví žena – vědomá žena, která vás vyzve k vesmírnému tanci. Bude oděna do záhad vesmírné pravdy a vyšších zákonů. Setkání s touto ženou strhne iluze ve všech oblastech vašeho života a vy budete vyzváni k rozhodnutí – buď se vrátit do bezpečného, pohodlného světa falešných jistot, nebo vložit svou dlaň do nabídnuté láskyplné dlaně ženy, která vám bude stát po boku při vstupu do vaší největší síly.

Tato žena vám bude partnerkou při cestách do nových světů a odhalování vyšší pravdy. Bude vás láskyplně podporovat, dodávat vám odvahu, sdílet své vhledy, vědění, sny a vize a svým intuitivním vedením vám bude oporou při vstupu do spojení s vesmírnou zdrojovou energií a vším co je.

Tato žena vám s radostí a láskou poskytne svou podporu a podělí se o svou sílu, která narůstá vedle oddaného muže. Od této ženy neuslyšíte slova o tom jak moc vás miluje – vy budete její lásku cítit. Dá vám pro logiku jen těžce pochopitelnou lásku a sílu, ale to jen a pouze tehdy, budete-li s touto energií konstruktivně, zodpovědně a vědomě nakládat.

Tato žena neprahne po tom ovládat muže, nepotřebuje vaše slova chvály, obdivu, poklonkování, dvoření, rozmazlování a dalších běžných povrchních intrik. Tato žena ucítí pravdu vašeho srdce – vaši lásku a náklonnost. Vědomá žena přijme a ocení jen a pouze oddaného muže – oddaného svému posvátnému mužství a vztahu s touto vědomou ženou za účelem posouvání hranic ve všech aspektech pozemského života ovlivňující vzestup vědomí na této planetě.

Tato žena se bude radovat, oceňovat a zároveň rozkvétat při každém vašem vědomém kroku, každé vaší vědomé činnosti a budou ji těšit vaše úspěchy – jelikož to budou také úspěchy její. Vědomá žena nepotřebuje nezbytně vědomého muže, ale muže vnímavého a odvážného vstoupit do „neznáma“ a přinést odtud nové objevy a pochopení podporující dobro všech. Vědomá žena bude vždy na úrovni své duše a srdce „patřit“ oddanému muži.

Velká síla je ukryta v oddaném partnerství vědomého muže a vědomé ženy. Síla tak velká, že nezná hranic. Tato síla – LÁSKA – je jedinou vesmírnou silou, která stojí nad prostorem a časem a která překlenuje všechny zákony napříč vesmírem.

Až se rozhodnete vystoupit ze svých vztahů založených na závislosti, vstoupit do své síly, začnete si vážit sebe samých, následovat volání svého čistého a svobodného srdce oddat se vědomému vztahu a začnete v tomto vztahu vědomě tvořit z místa své největší vesmírné lásky, pak přinesete Ráj do svých srdcí a na celou Zemi.

Vědomé ženy v sobě nesou pradávnou moudrost, vědění a silnou léčivou a tvořivou energii. Je nejvyšší zodpovědností této ženy nakládat s touto silou vědomě a být obezřetná, kam a ke komu svou energii směřuje. Předává-li tuto energii muži, který není oddaný jí, ale přetrvává ve vztahu s jinou ženou, ať už z jakýchkoliv důvodů, vědomá žena tímto přichází o svou posvátnou sílu.

A proto milé vědomé ženy, važte kam a komu svou sílu předáváte, jak je s ní nakládáno, na jaké účely, a kde a u koho nakonec skončí – kdo z vás těží, koho vyživujete?!?! A pro vás milí muži nastává doba, kdy budete muset vědomě rozhodnout o svých dalších krocích udávající směr vašemu životnímu účelu.

©Taunia, www.slunecnabrana.cz , www.mistrovskekrystaly.cz

Tento článek lze nekomerčním způsobem sdílet v originální formě s uvedením jména autora a aktivním odkazem na stránky www.slunecnabrana.cz a www.mistrovskekrystaly.cz a všemi dalšími uvedenými aktivními zdroji, včetně této poznámky. 


Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *