Aktuálně na nebi…

Zhluboka se nadechněte.

Vdechněte tento okamžik, tento čas.

Nadechněte se proudu změn, které oživují váš život. Byli k vám kruté, ale také vám pomáhali se otevřít, prohloubit a obohatit váš život.

20.-21. Června Nový Měsíc a zatmění Slunce ve znamení Raka je nejsilnější v roce. Důvodem je to, že se odehraje jen pár okamžiků po Slunovratu při nula stupních v Raku.

Nula stupňů jakéhokoli znamení zvěrokruhu je síla, protože představuje pole nekonečných možností, ale nula stupňů ve znamení Raka připadá také na globální osu, vysoce nabitý bod na kosmické obloze. Mít Nový Měsíc se zatměním Slunce na globální ose znamená otevření nové časové linie, nového světa a nové dimenze bytí.

Představuje bod v naší historii, ale také v našich srdcích, kde svítá nový svět. Je to mocná energie, která se s námi zdrží déle. Cítíme, jak se buduje před událostí samotnou, a pocítíme, že se bude vytvářet ještě dlouho poté.

Kroky a rozhodnutí, které v souvislosti s tímto zatměním provádíme, mají ve skutečnosti potenciál po mnoho dalších let. Prostřednictvím stahování, které jsem kolem tohoto zatmění Slunce obdržel, jsem spatřil, že se zapisuje nová kniha, nová deska. Je to skoro jako planeta Země, protože skupina dokončila jednu cestu a je připravena zahájit novou.

Vypadá to, že přicházejí velké změny, když opouštíme tento starý svět a míříme do nového, ale jsme připraveni. Připravovali jsme se na to a nyní nastal čas. V této nové epizodě, která se pomalu rozvíjí, se probudí více lidí a naleznou v sobě také schopnosti, které nikdy neznali. Objevení těchto schopností pomůže změnit postoj, jak jako společnost přistupujeme k věcem.

I když to budeme cítit na individuální úrovni, je zde větší smysl, že se jedná spíše o kolektiv a cestu planety jako celku. Zatmění Slunce ve znamení Raka je Annular Eclipse, což znamená, že stín Měsíce pokryje střed Slunce a zanechá tak brilantní Ohnivý Prsten.

Tento prsten ohně je symbolem stvoření, ale také ničení. Temný stín Měsíce představuje bolesti a boje minulosti, ale také lůno nekonečného potenciálu, které čeká na zrození nového stvoření.

Prsten ohně představuje palivo, které je potřeba ke zrození tohoto stvoření, ale také uvolnění, které se musí uskutečnit, aby se nové stvoření mohlo narodit.

V nás všech je tato temná prázdnota, tato prázdná paleta stvoření, která čeká, aby dala vzniknout něčemu novému.

Ale nejdřív musíme shořet.

Musíme roztavit vše, co již není zapotřebí.

Toto zatmění s kruhem ohně je jako palivo pro účel naší duše a naši misi na Zemi. Nalaďte si své touhy, nechte se vést svým vnitřním ohněm a vášní a poté si pod energií tohoto zatmění stanovte záměry.

Představte si, co byste chtěli do svého života vtáhnout. Představte si, jak má tato nová Země vypadat pro všechny. Mír, rovnost, spravedlnost, láska, soucit, účel, zavolejte to všechno. Zavolejte tyto mocné vibrace a dovolte, aby se zrodily uvnitř vás pro vaše pravé JÁ a pro celé lidstvo.

Představte si své JÁ jako nádobu, která čeká na naplnění, zatímco všude kolem vás hoří staré. Není žádná náhoda, že tento Slunovrat a zatmění Slunce přichází přímo uprostřed dvou náročných zatmění Měsíce – zatmění ve Střelci 5. června a zatmění v Kozorohu 4. července.

Probíhá transformace a změna. Současně je nám ukazováno, co vše je možné a co nám stojí v cestě. Zničení může přijít, ale jako vždy bude následovat znovuzrození. Energie Slunovratu a zvěrokruhu Raka přispívá ke zvýšené citlivosti tohoto zatmění.

Můžeme se cítit více intuitivní a propojeni, nebo můžeme být přitahováni, abychom přemýšleli o našich pocitech bezpečí, bezpečnosti a pohodlí. Energie Raka je především o pocitu domova v našem JÁ, učení se pohybovat životem spojeným s LÁSKOU a soucitem. Všichni si zasloužíme cítit se uvnitř sebe doma, ale stejně tak i na této planetě.

My všichni patříme sem, my všichni náležíme této obří skále, která se vznáší přes rozlehlé, nekonečné nebe. Rak je znamením vládnoucím Měsíci. Měsíc je spojen s kreativní, pečující, intuitivní energií a možná právě zde musíme soustředit pozornost v našich životech. Měsíc nám sděluje – již není potřeba se dále schovávat, protože pro nás všechny je tady místo, pro nás všechny je tady dost lásky.

Takže, když cítíme toto silné vaření a bublání energií před samotným zatměním, ujistěme se, že dáváme sami sobě dostatek LÁSKY. Nezapomeňte dát lásku taky ostatním. Rozpoznejme uzdravení, které přichází, když kráčíme s láskou nejen pro sebe, ale také pro ostatní.

Slunovrat, zatmění Slunce a Nový Měsíc ve znamení Raka je silné, ale ještě máme před sebou jedno zatmění, než budeme mít jasnější představu o tom, co vše nám má tato brána zatmění přinést.

ZDROJ: ~ Tanaaz

Sdíleno na frekvenci Nebeské Alchymie a Planetárního Surrealismu,

Mikai.

FB Hřejivá a Bezpečná Náruč Vesmíru


Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *