Drahé duše, jste potřební

Chtěla bych vám sdělit, jak moc jste potřební. Tato požehnaně zneužitá a zničená země, tito lidé, kteří po ni kráčí se zavřenými srdci v bolesti, křivdě a v temných myšlenkách oddělenosti, Vesmír držící věčné vize harmonie, jednoty, míru a rovnováhy. Jste tak potřební. Možná nevidíte svoji vlastní hodnotu nebo nerozumíte tomu, jak se vaše probuzená energie dotýká vědomí.
Je tomu velmi velmi dlouho od časů, kdy vaše intuitivní moudrost byla rozpoznána, uznána a oceněna. Můžete se každý den probouzet s pocity, že sem nepatříte. Vstupovat do svého plného vědomí a duchovní celistvosti vyžaduje obrovskou odvahu, vytrvalost a může se jednat i o osamělý proces. Občas to musí být osamělý proces, zvláště když čistíte své energetické systémy, znovu se přizpůsobujete svému kosmickému původu a odstraňujete jakékoli nízké, husté, negativní a omezené formy vědomí, které byly absorbovány v tomto nebo předchozích životech.
To, co často slýchávám od těch, kdo jsou v hlubokém procesu transformace a vzestupu je, že osamělost nebo pocit, že vše dělají sami je extrémně náročný. Rozumím tomu, protože jsem si tím prošla. A do značné míry jsem v tom stále.

To, co si musíte uvědomit je, že abyste prošli obrovskými vlnami nového Světla a rekalibrovali své vlastní vnitřní duchovní energetické systémy, musíte projít extrémními očistami. Musíte si přiznat, že nemusí existovat mnoho dalších lidí, kteří vás „pochopí“, protože vy vysazujete a pěstujete to „Nové“.

Nesete kódy a vize pro nový svět, který ještě není zaveden. Přivádíte zpět vibrace, metodologii, povědomí a moudrost, která má své kořeny ve velmi starověké duchovní civilizaci.
Průkopnicky významné a trvalé změny ve vědomí vyžadují plné soustředění, hodně tvrdé práce, neochvějné odhodlání a potřebu věnovat se vašemu Já v celém svém rozsahu. Přinutí vás to opustit to, co znáte, jako příliš bezpečné a pohodlné.
Zavede vás to do nových oblastí osobní výzvy, kde budete muset zůstat s tím, že ne každý vás bude mít rád, souhlasit s vámi, přijme vás nebo uvidí, kdo jste.

Samozřejmě že ne každý bude akceptovat to, co přinášíte. Je to logické, protože pod ně vkládáte bombu osobní transformace. Vystavujete je svému vnitřnímu zrcadlu; požadujete, aby čelili iluzím ega a strašnému sevření jejich omezené nižší mysli. Jste pro ně výzvou až na dřeň, rozhodíte je a zatřesete jejich kostmi. Nemáte vždy být oblíbení, uznáváni, přijati, pochopeni a vítáni.

Jak říká Marianne Williamson: „ Smysluplný život není populární soutěž. Udělejte to, co považujete za správnou věc, a nemusíte získat souhlas světa. Udělejte to tak či tak.“

Pokud přinášíte své kódy vzestupu, vaše nejvyšší vibrace světelných zdrojů, vaše nejhlubší moudrost léčení zpátky sem, mohu vás ujistit, že zažijete období, ve kterých se budete cítit osamoceni, nepochopeni, možná i napadáni nebo odmítáni. Některé z těchto pocitů mohou vyvstat ze vzpomínek minulých životů, kde jste byli v roli silných léčitelů a duchovních učitelů. Pokud je tomu tak, tyto vzpomínky přichází, aby byly proléčeny Světlem.

To je to, proč je tak životně důležité vědět, že jste naléhavě potřební, abyste pokračovali ve vaší vedené misi.
Je velmi důležité vědět, že budete k sobě přitahovat v perfektním načasování svoji Rodinu duše. Možná jich nebude mnoho, se kterými začnete, ale vedle vás budou ti praví lidé, kteří ve vás věří, bezpodmínečně vás milují, nikdy vás nebudou soudit, a kteří vědí, že jste zde právě proto, abyste zde přinesli nesmírně důležitou novou energii.

Udělejte rozhodnutí otevřít své srdce a duši pouze těm, o kterých víte, že jsou důvěryhodní a spolehliví k vaší citlivé vibraci. Ujistěte se, že sdílíte své pocity a sny pouze s dalšími pracovníky Světla, kteří vrozeně vědí, kdo jste.

Toto vám dá sílu, kterou potřebujete, protože tito lidé nebudou v rozporu s Novou Energií, kterou jste se zavázali zde přinést. Nebudou se cítit ohroženi vaší silou a účelem. Budou vás podporovat, když se budete cítit dole, udržovat vás na cestě, když budete potřebovat povzbuzení, budou vás tlačit otevírat svoji nádhernou vibraci, kterou budete vyzařovat.

Jste tak tak potřební drahé Duše. Jak nesmírně statečné bylo souhlasit s tím, že sem přijdete znovu v tomto období bouřlivých a dramatických vzestupů na Zemi. Jak nesmírně odvážnou Duší jste.

Nadechujte do vědomí toho, že jste bojovníkem pravdy, světla a moudrosti. Pokračujte, a den po dni v této době dělejte to, k čemu jste vedeni. Pracujte tvrdě, protože to vaše mise od vás bude vyžadovat. Dejte vše, co máte, bez přemýšlení o tom, co dostanete. To je vše, co musíte udělat. Zbytek se sám dokonale vytvoří a rozvine. Jste tak potřební. Vezměte dnes tuto myšlenku hluboko do svého světlem naplněného srdce.

Zdroj: Sophie Bashford, www.sophiebashford.com

Překlad: Veronika Barkoci
KÓDY VAŠÍ DUŠE
www.kodyvasiduse.cz


Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *