8.8. 2020 se plně otevírá LVÍ BRÁNA a začíná NOVÝ 12- roční cyklus…

My všichni jsme dokončili významný cyklus probuzení, který úzce souvisí s naším předchozím životem v Atlantidě a starověkém Egyptě. Je čas, ČAS OSLAVIT toto dokončení hluboké růstové fáze.

Přemýšlejte o všech vašich cestách, které byly vaší nedílnou součástí po celých 12 let.

Každý člověk, kterého jste POTKALI, UZDRAVILI, každý komu jste ODPUSTILI a koho jste kdy MILOVALI, každý kdo šel s Vámi po této cestě, jíž byl nedílnou součástí, byl nezbytným prvkem pro OČISTĚNÍ této cesty.

Každý koho jste opustili, od koho odešli a tak s ním přestřihli pupeční šňůru, vás naučil důležité lekci; všichni měli své vibrační rezonance pocházející z Atlantidy. Netřeba to teď chápat na úrovni mysli, aby jste se mohli uzdravit.

Dnešní osmičkové datum spirály času Vám říká, že vše bude víc než v pořádku. Uvolnění všech bloků z Atlantidy i starověkých egyptských životů je nesmírně náročný proces, který vyžaduje roky vnitřní práce a učení. Nikdy to nebyla žádná rychlovka. Odpoutání od všech vašich zlatých atlantských energií po Vás žádá, aby jste se  intenzívně ponořili do svého nitra a aby jste se spontánně vrhli do všech svých nejtemnějších obav, střetli se svými nejodolnějšími démony a převzali naprostou odpovědnost za své vlastní LÉČENÍ, RŮST a ŠTĚSTÍ, ať už to pro Vás znamená cokoli.

Nebude to snadná cesta, ale vy to dokážete…

Přejít k plnému Atlantskému vědomí je náročná práce. Je to hluboké prolévání a čištění mnoha psychických vrstev, rozpuštění kamenných hor žalu, zármutku, studu a viny. Vzplanutí všech dříve nečinných hluboko ukrytých jisker zdrojové Božské síly.

Jen vy budete vědět, co pro Vás DNES tato slova znamenají. Vaše zkušenosti s léčením jsou odpovědí na vaše volání. S těmito informacemi nemusíte dělat nic. Je je nechte, ať se dějí..

Nechte je vnořit se do vašich kostí, zahnízdit ve vašem srdci, vpusťte je do dolní části vašeho břicha, do kolébky vašeho lůna.

Dnes je, milovaná bytosti, Tvůj DEN …

A všechny dny, které budou následovat po tomhle dnešním, se budou odvíjet ve svátosti daru; daru, který je Tvou probuzenou Atlantskou duší…

Sophie Basphord
FB Sophie Basphord

Přeložila: PetRa Merkuriana Sedláčková
FB PetRa Merkuriana Sedláčková


Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *