Aktuálně na nebi…

10.a 11.8

Venuše se usadila v Raku, kde pobude měsíc. Změna kvality prožívání na pozadí událostí je citelná, jsme jemnější, blíž svým emocím a pocitům.
Venuše v Raku velmi hluboce prociťuje, zesiluje v našem příběhu mateřské téma, neboli emoční zázemí a výživu.
Luna je navíc pro tyto dva dny v Býku, čímž se Venušinské téma zesiluje, dá se říci, že aktivuje. Chceme se mít dobře a potřebujeme zázemí a klid.
Merkur nabíhá do kvadrátu s Uranem, k čemuž se vážou oblíbená klíčová slova jako nespavost, nervozita, bystré, ale chaotické myšlení, chaos v dopravě, poště, zvýšená nehodovost, náhle nepředvídatelné překážky i ztřeštěnost. To nás může v kontextu výše popsaného poměrně rozhodit. Klíčová je potřeba udělat si věci po svém, Lvím, ale ono to úplně nejde.
Střet nenadálých problémů a touhy po pohodě a klidu může přinést až pocity beznaděje, trochu ztřeštěnou potřebu vše nedokončené dokončit, aby byl konečně Klid, ale především bych sázela na oblíbený letní alchymický proces, kterým je útěk do svého světa.:)
U rybníků, na zahrádkách, ale i v salonech krásy bude tedy dnes a zítra zřejmě plno.:-)

Žhavá atmosféra předchozích dní nepolevuje, z mnoha epicenter vyletěly rachejtle a mají se čile k světu.
Jemné navnímání svých pocitů a potřeb, které do světa vnesla Račí Venuše, by se mohlo v takové energii otočit i proti nám. Stane se to tehdy, pokud dovolíme, aby citlivost akcelerovala naše vnitřní křivdy a bolístky nikoliv s cílem očistného léčivého pláče a odpuštění, ale k mydlení do druhých lidí.

Mars v Beranu se setkal s Lilith, nyní nabíhá do kvadrátu na Pluto, posléze na Saturn. Vzhledem k tomu, co se celosvětově semlelo už minulý týden, je během tohoto týdně na místě extra zvýšená výstraha. Může se stát, že zprvu drobné nepokoje, které by vznikly v tomto období, přerostou na podzim do vleklé šlamastyky. Díky tomu, že Mars se blíží do trigonu se Sluncem, mnohé se teď může podařit rozjet, v dobrém i zlém.

Konjunce Marsu a Lilith, která právě poprvé vrcholí a bude provázet konec léta i část podzimu, odkazuje v výbuchům nastřádaných vášní, ale také k možnosti své vášně poznat, pochopit a kultivovat. Jak jinak, než citem…a mnohdy pláčem.
Za každou velkou křivdou sedí jedno malé plačící dítě….tak zní mé dnešní přísloví.:-)

Je to jen na nás…

Krásné dny

V

Zdroj: Juliina Astro


Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *