Dar čísel 11:11 – obdarování vámi

S posvátnou číselnou nadcházející posloupností 11:11 jste ovlivněni Hlasem Ducha, jejími bouřemi, výkřiky nebo snad měkkými pohyby skrze vaše bytí….

Není třeba se nadměrně poutat k významu 11:11, protože tato vibrace se filtruje do vašich realit. Popravdě, energetický obsah těchto čísel s vámi stále pracuje a přibližuje vás do bodu klíčového sblížení vibrace 11:11, kde budete aktivováni na hluboké úrovni.

Tato aktivace začíná týdny nebo měsíce předem. 11:11 je vždy posvátným okamžikem ve kterém se zastavíte, nadechnete, propojíte jak nejpokorněji můžete a otevřete se vedoucímu vědění vaší duše.

Vědění vaší vlastní duše je sloupcem směru božské inteligence. Je to nejvyšší a probuzený aspekt Vás samých. Abyste přišli blíže do kontaktu s Nejvyšším v jakékoliv formě, musíte setřást zábrany vůči milování a býti milováni. Musíte rozpustit, vrstvu po vrstvě, všechny ochranné vrstvy které zabraňují vidět sílu velkoleposti, kterou jste.

Musíte se zbavit nepravd, které pošpinily vaši nevinnou touhu servírovat větší dobro v celé vaší nádheře. Tyto nepravdy mohou těžce odpočívat ve vašem systému víry a dokonce vašem fyzickém těle když jste byli formováni sbírkou lží, díky které jste uvěřili, že nejste hodnotní, majestátní, potřební a že máte svůj účel.

Při vzestupu k bodu 11:11 můžete zažívat spuštění vašich nejhlouběji zadržovaných a pradávných bolestí nebo zranění. To se může manifestovat mnoha způsoby skrze vaše fyzické tělo, vaše emoce nebo skrze toho, co vytváříte ve své vlastní realitě a vztazích.

Tyto spouštěče mohou přivést na povrch neúnosnou bolest a teror, s největší pravděpodobností silné přesvědčení, že není bezpečné být silnými nebo že není bezpečné odhalovat své pravdivé, posvátné Já.

Možná jste posledních několik měsíců a týdnů utíkali před svou majestátností nebo “suverenitou“ svého Já. Možná jste vytvořili nehody nebo onemocnění – způsoby, abyste se vyhnuli bližšímu kontaktu se svou vnitřní léčivou a transformační silou. Možná jste se velmi zaneprázdnili nebo rozptylovali svou pozornost nedůležitými dramaty. Možná utíkáte od samotného elementu léčení, které nejvíce potřebujete.

Nemusíte utíkat, ale skočit přímo dovnitř – do srdce léčivé zkušenosti. Tyto prožitky mohou ve vás pracovat v nejhlubší úrovni k otevření vnitřní vize a schopnosti cítit a použít svou vlastní léčivou energii.

11:11 vás přivádí do kontaktu s čímkoliv a se vším co vás otevře vaší temnotě a vašemu světlu.

Bez ohledu na to co prožíváte, když narůstá síla 11:11, je to intenzita vaší spirituální alchymie, která uvnitř bublá a vzestupuje a která vás nejvíce děsí.

Není divu, že staré strachy “nezasloužení si“ a “nedostatečnosti“ vyplouvají intenzivně na povrch, protože jste zavedeni na cestu do sfér, odkud není cesty zpět – sfér dávání a služby Celku.

Vaše spirituální síla je Obrovská a vaše Duše je moudrá. Pozorně sledujte své tendence a mechanismy pohřbít Sebe a vyhnout se vlastním darům. Vše milující 11:11 pracuje zázračně, anonymně a pro nejhlubší dobro vaší duše.

Odpusťte si za potírání vlastní velkoleposti a stínění vašeho Světla tak dlouho.

Dovolte záři brány 11:11 osvobodit vás od všech vazeb a omezení před vaším božským nadělováním.

Pro Zemi jste darem a to nemůže být dostatečně zopakováno. Nabídněte se instinktivnímu a rapidně se pohybujícímu proudu vaší vlastní evoluce – je čas, aby započala nová kapitola Světla.

Autor: Sophie Bashford
www.sophiebashford.com

Překlad: Taunia Atiriamin
www.slunecnabrana.eu , www.martinachristova.eu
Tento článek lze nekomerčním způsobem šířit v originální formě s uvedením jména autora a překladatele a aktivním odkazem na stránky www.slunecnabrana.eu a všemi dalšími uvedenými aktivními zdroji, včetně této poznámky.

Zdroj: FB SlunecnaBrana – vzdělávání, konzultace /Taunia Atiriamin/


Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *