Obdarujte sebe sama nebo své blízké

Milovaní,

čas letí jako bláznivý, a tak jen připomínám, že nyní je ten správný čas (nu, spíš nejvyšší) objednat si pro sebe či pro někoho blízkého netradiční dárek k Vánocům v podobě Hlubokého písemného numerologického rozboru.  Přiznávám, že Numerologii miluji, a to mě již mnoho let vede k dalšímu a dalšímu hledání souvislostí a pronikání do jejich tajů, díky čemuž jsou potom moje rozbory obsáhlé – mnohdy mívají více než 100 stran A4 textu! Jsou skutečně hlubokým ponorem nejen do vaší bytosti, ale i duše a mým záměrem je, aby vám byly i jakýmsi průvodcem v nadcházejícím období vašeho života v tomto transformačním čase, do kterého můžete kdykoli nahlédnout v konfrontaci s jakoukoli životní situací a nalézt tam pro sebe odpověď či radu na cestu.

Mnozí jste již v tak úzkém propojení se svým Vyšším Já, že takového průvodce nepotřebujete, ale vašim blízkým by třeba v této době mohl Hluboký numerologický rozbor dobře posloužit.

Další informace najdete na mých stránkách v rubrice Numerologické rozbory

Pokud chcete sobě nebo někomu blízkému darovat numerologický rozbor pod stromeček, neváhejte.

HLUBOKÝ PÍSEMNÝ NUMEROLOGICKÝ ROZBOR  aneb ZVEDÁNÍ ZÁVOJE – komplexní studie vaší duše a osobnosti, odhalení vašeho Kosmického kódu.

Rozsah cca 90–100 stran formátu A4

Zde si můžete přečíst zpětné vazby klientů, kteří si Hluboký písemný numerologický rozbor objednali před vámi.

Nabízím i Dárkové poukazy na numerologický rozbor.

Kontaktujte mě, prosím, mailem na adresu numerologie@novoucestou.cz nebo telefonicky:

Mob.: 0042 733 798 649.

V lásce a s úctou k vám všem.

Sofie

 


Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *