O lidstvu, roku 2021 a dalších letech

Poselství od Michaela
„Začíná další rok, tentokráte 2021 dle vašeho kalendáře. V předchozím roce začalo docházet ke slíbenému odhalování masek a začalo vycházet najevo, na jaké úrovni se nachází v současnosti lidstvo a jeho kolektivní vědomí.

Díky událostem, které se udály, započaly i určité procesy k přeměně planety. Na začátku bych rád zmínil, že to hladký průběh pro „běžného obyvatele planety“ mít bohužel nebude. Mnozí se snaží neustále dělat to co, vykonávali dlouhá léta. Je to zacyklení se ve starých zvycích a také stálý strach udělat něco jinak.
Lidé jsou odmalička manipulováni „systémem“, který v podstatě vznikl v dobách starověku, možná ještě dřív. Doba si neustále vynucovala a stále vynucuje mít poslušné obyvatelstvo. Kdo poslušný nebyl a dovolil si vystoupit proti systému, byl většinou nějakým způsobem dehonestován, či rovnou odstraněn. To je důvod velkého strachu vevnitř vás samotných. Strach postavit se vůči těmto nátlakům a stát se svobodnou bytostí.
V roce 2021 započne další změnová vlna a bude trvat v nejlepším cca 5 let. Je totiž nutno započít proces navrácení vlastního myšlení lidem a propojení se se zdrojovou energií a svým vědomím. Systémoví lidé totiž svoje vlastní myšlení nemají a už vůbec nejsou propojeni se zdrojem. Další krok se vám jistě líbit nebude, tím je proces postupného odchodu lidí. Planeta je přelidněná dušemi, které si přišly zakusit období přechodu a zdejší podmínky. Zde krásně spolupracuje energie zdroje, planety, lidí (jejich těla reagující na energie). Proces bude poměrně intenzivní trvající asi 10-15 let. Zůstane na Zemi cca 80% obyvatelstva. Planeta přestane být Lunaparkem a začne sloužit již svému účelu. Až dojde ke změně vědomí u většiny zbylých obyvatel, tak se děti budou rodit zcela novým způsobem a nebude jich také tolik. Budete totiž žít déle a nebudete mít potřebu mít děti, jako jeden z životních cílů. Dnes je trend mít práci, bydlení a děti. Na přemýšlení nad těmito triviálními věcmi a povrchní seberealizaci nebudete mít již prostor. Budete řešit životní poslání, rozvoj svých darů a duchovní rozvoj, péči o Matku Zem apod.
Nejtěžším procesem nyní bude změna přesvědčení lidstva a téma náboženství. Zde to bude tvrdá spolupráce vědy s inkarnovanými velmistry magických věd. Během následujících 40 – 50 let plně ovládnete hmotu. Někteří svou myšlenkou, a mnohem dříve, a další pomocí technologie. Už teď dokážete v napojení na Zdroj vytvářet úžasné věci. Mnozí na tyto dary nyní nahlížíte jako na přestup do jiné dimenze. Ale není tomu tak, pobývat v jiných dimenzích budete jinak, mimo tělo a jen někteří. „

Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *