Poznej, kým v hloubi sama sebe jsi

„Je možné, ptala jsem se sama sebe, že mě z nějakého hlubokého a posvátného vnitřního místa cosi volá? Chce se po mně, abych se vydala na cestu duchovního života – na cestu od falešného já k pravému? Chce se po mně, abych odložila staré masky a vzorce a odkryla hlubší, opravdovější Já – to, kým je mi Bohem dáno být? Mám zničit svůj dosavadní vesmír a pátrat po dosud pouze tušené bytosti, která vyzařuje odkudsi zevnitř?“

Sue Monk Kiddová, Když srdce čeká

A já se teď ptám vás, milovaní…

Jste opravdu šťastní a vyrovnaní s tím, kde se ve světě nacházíte? Možná ne šťastní v tomto okamžiku, ale šťastní ve své duši? Plni radosti, spokojeni, vědoucí a důvěřující, že jste chováni v náruči Boha a většího Plánu? Přináší váš život zde nějakou pozitivní změnu tomuto světu? Znáte celkový plán vašeho života, vaši mapu pro zpáteční cestu Domů a váš stanovený úkol, který je důvodem toho, proč jste zde na Zemi v tuto dobu?
Možná v sobě pociťujete jakýsi hluboký neklid nebo déle trvající nespokojenost – to jsou první signály, že se v hloubi sama sebe toužíte vyvázat z moci svého ega. To je volání vaší duše! Je třeba mu naslouchat, naladit se na něj a nechat se jim vést.  A cestou můžete přijmout pomoc od těch, kteří se na tuto cestu vydali před vámi. Nabídek a možností je v dnešní době již hodně.

Já vám k lepšímu pochopení sebe sama a svého úkolu pro tuto inkarnaci s láskou nabízím Hluboký písemný numerologický rozbor. Přijde doba, kdy budete zcela odhodlaní, odevzdaní a silní, ale než se tak stane, jsem tu pro vás – zamilovaná do Numerologie a připravená vyladit se na nejvyšší Moudrost, abych vám zprostředkovala potřebné informace.

Preferuji hlubinně orientované pojetí numerologie. Při hledání klíče k lidské duši využívám také své znalosti z oblasti astrologie, Mayského kalendáře, Tarotu, Aura-Somy, Kabaly, Run a dalších starodávných i nových systému poznání. Pracuji s archetypy různých mytologických tradic a také s rodovými liniemi. Poradenství v této oblasti jsem se začala věnovat v roce 2000. Více se o mém přístupu k numerologickým rozborům najdete v mém článku Kam vede vaše cesta.

Více informací najdete na http://www.novoucestou.cz/numerologie/

Zpětné vazby klientů, kteří si numerologický rozbor již objednali si můžete přečíst zde.

HLUBOKÝ PÍSEMNÝ NUMEROLOGICKÝ ROZBOR aneb ZVEDÁNÍ ZÁVOJE – komplexní studie vaší duše a osobnosti, odhalení vašeho Kosmického kódu.

Rozsah cca 90–100 stran formátu A4

Cena … 6900 Kč   nebo 290 Eur

Termín pro zpracování tohoto rozboru jsou 2–3 měsíce od obdržení platby na účet, dle aktuálního množství zakázek.

Pro objednání numerologického rozboru mi, prosím, pište na mail: numerologie@novoucestou.cz nebo volejte na tel. 733 798 649.

Těším se!

Sofie

 


Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *