Restrikce státu jsou volání o pomoc našeho vnitřního dítěte

Každý máme vnitřní dítě (emocionální tělo). Máme s ním domluvu, že bude dělat vše proto, aby jsme si z míst, ve kterých jsme se jako děti emocionálně zakleli, vzali zpět svou sílu. 

Právě v této době s námi emocionální tělo komunikuje skrze vnější svět  velmi intenzivně. Dělá to celý život. Umí se postarat o pořádnou rodinnou hádku, umí nám vytvořit parádní „nevyléčitelnou” nemoc, umí nám dokonce zařídit, abychom si opakovaně zlámali nohu. A co dělá teď?

Bez dospělosti to nepůjde výš

Do vyšších vibrací můžeme postoupit pouze jako dospělí. Dospělá jsem pouze, pokud mám dospělé emocionální tělo. Znamená to, že mé vnitřní dítě už není dítě, ale stejný dospělý, jako já. Jelikož jsme na něj léta zapomínali, začalo to nepříjemně gradovat nejen v našich vztazích a rodinách, ale i v naší obci, v našem státě a dokonce v celém světě. 

Mnoho z nás, řekla bych, že velká většina ,si v dětství prošla odmítáním, zákazy, nemohli jsme říct, co jsme chtěli, bylo námi opovrhováno, manipulováno a nikdo naše slova nebral v potaz. Rodina si s námi, jako s malými dětmi mohla dělat co chce a my, malé bytůstky s otevřeným srdcem, jsme byli zmítány ze strany na stranu podle nálady členů rodiny. Co vám to připomíná?

Stát je rodina

Z vyššího úhlu pohledu je stát naše rodina. Máme tady rodiče a spoustu sourozenců. Rodiče si něco zamanou a my MUSÍME poslouchat. Vře v nás vztek, pocit bezmoci a zmaru a musíme poslouchat něco, co nám přijde naprosto absurdní. Nepřipomíná vám to vaše dětství?

Co s tím?

Máme teď jedinečnou šanci vzít si zpět sílu z období, ve kterých jsme ji nechali a tím je období našeho dětství. Jakmile pochopím souvztažnost mezi mým dětstvím a současnou situací, zapadnou do sebe dva dílky puzzle a ve vás se rozlije klid a soucit. Vaše vnitřní dítě si vezme zpět sílu z předešlého období a o velký kus dospěje. Najednou situaci, která se děje dnes uvidíte úplně jinak. Jednoduše přestanete bojovat s tátou a s mámou. 

Vše je ve mě

Pamatuj si, vše je v tobě!!! Pokud tě něco z tohoto světa škrtí a dusí, už jsi tak musel být dušen a škrcen mnohem dříve. Dostaň se na to místo, dostaň se na počátek. Máš OBROVSKOU MOC, protože jakmile spojíš dva dílky dohromady, změní se tvá vibrace natolik, že jí ozáříš celé široké okolí a pomůžeš tak dalším a dalším lidem k pochopení a probuzení. 

To je ta práce, to je ten můj vnitřní klid, za který mě mnoho z vás odsuzuje, ale ve mě už není NIKDO, kdo by potřeboval bojovat, protože mám pochopeno a rozuzlováno vše, co bránilo volnému toku mé energie. Pokud potřebuješ podrobnější návod, jak na to. Vše najdeš v ebooku Práce s vnitřním světem. 

Nevzdávej to, VĚŘÍM NÁM!!

Vendula Kociánová


Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *