Aktuálně…

Dnes lze očekávat další příval mocných kosmických energií. Půlměsíc, Saturn a Jupiter vytvoří malý trojúhelník. Jedná se o speciální energii a speciální trojúhelník, protože tyto tři nebeské objekty jsou zřídkakdy tak blízko u sebe. Společně vytvářejí velkou energii. To může věcmi otřást. Může to však také přinést spoustu pozitivního. Jupiter vždy přináší štěstí.
Integrujeme obrovský příliv světelných kódů, které jsme obdrželi o víkendu, s portálem 4/4.
Na planetu neustále proudí další silné galaktické energie. Jsme v 9. dni z 10. denního úseku dnů galaktického aktivačního portálu. Tyto dny působí jako brány rozšířeného vědomí. To znamená, že jsme ve víru silných energií a v prostoru mocného portálu.
Stále ještě proudí silný tok slunečního větru. Právě teď procházíme  přeměnou světelného těla. Lze očekávat také malé poruchy v magnetickém poli Země.
Tento týden je tedy o nastavení záměrů a soustředění se na naše sny. Věnujte pozornost jakýmkoli nápadům či inspiracím, které se nyní vynořují. Nacházíme se ve dvou posledních týdnech období Berana a oheň je tak potřebný! Letos nám oheň chybí. Nechte tuto energii pohánět vaše touhy. Opravdu najděte, co vás zajímá.
Takto najdete svůj účel. Je to úžasná energie pro zahájení nových projektů. Duben nás zavede skrze Nový Měsíc, Sprchu Meteorů Lyrid (Lyrid Meteor Shower), Období Býka a Růžový Super Úplněk. Je to parádní energie k manifestaci.
Tento víkend přinese Nový Měsíc v Beranu. Toto je první novoluní jara a nový začátek. Tento Nový Měsíc je o stanovení nových cílů a zasazení nových záměrů.
Jedná se o energii mužství a vše je především o tom, abychom šli do akce a dělali věci. V pátek se Saturn ve Vodnáři spojí s Uzly osudu. To se týká měsíční osy Blíženci / Střelec. Lunární uzly vstoupily do Blíženců a Střelce zpátky v květnu 2020. V tomto umístění zůstávají po celý tento rok.
Střelec nás má povzbudit, abychom hledali pravdu a odpovědi uvnitř nás. Blíženci nám mají pomoci vytvářet nové nápady, nové možnosti a nové cesty.
Páteční konstelace nám také pomůže vyčistit veškerou karmu. Pomúže nám očistit minulost. Očekávejte zvraty,  nalezení osudu a změny ve vašem životním směru. Dalších pár měsíců s sebou přinese spoustu změn. Energie se začnou posouvat do znamení Býka, počínaje tím, že se Venuše přestěhuje do Býka 14. dubna.
To nás otevře další várce lásky a hojnosti, jak se přesuneme zpět do energie ženství. Jsme jen pár týdnů od Beltane, což je 1. května. Beltane je na půli cesty mezi Jarní rovnodenností a Letním slunovratem. Toto je doba, kdy jsou duchové a víly mimořádně aktivní. Závoj mezi pozemskými a pohádkovými říšemi je tam nejtenčí . . .
Sdíleno v přirozeném spoluvytváření duhých mostů, které propojují Nebe se Zemí,
Mikai.

Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *