Aktuálně…

Slunce naší Galaxie obdrželo silnou kosmickou energii ve formě neutronů (částice kosmického záření nazývané také „kosmické paprsky“ a „kosmické vlny“), které se během časných ranních hodin ve čtvrtek, 15.4.2021, vzedmuly z „vnějšku“ naší sluneční soustavy, a kterou observatoř v Oulu ve Finsku vyhodnotila na úrovni „bouře“.

Počty neutronů jsou sledovány denně a jsou registrovány jako „tiché“, „neuspořádané“ nebo „bouřkové“, ve vztahu k jejich účinkům na geomagnetické pole Země / Gaia.
Tato nedávná neutronová situace vyústila v uvolnění mírných slunečních erupcí „třídy B“, ale očekává se nárůst erupcí na středně silné úrovně „třídy C“ v důsledku tří nových velkých slunečních skvrn, které byly detekovány národním úřadem pro letectví a vesmír (NASA) v jižní oblasti Slunce a čelí Zemi / Gaii.
Naše planeta (a všechny ostatní planetární tělesa) je „vědomá“ bytost a tak na to všechno reaguje „otevíráním“ „svého“ vnitřního jádra se stovkami zemětřesení mezi úrovněmi 1,0 a 4,0, ale Indonésie dnes zažila poměrně silné zemětřesení o síle 5,4.
Gaia také „čistí“ horkou lávu ze sopek a pamatujte, že před několika dny vybuchla na Islandu sopka, což se nestalo už 800 let!
Očekává se, že silné sluneční větry, které budou produkovat záblesky, dorazí do 17. dubna.
Lidé na celé planetě hlásí hlasité zvonění v uších; bolestivé a bolavé záda, krky a boky; bušení srdce; žaludeční křeče; točení hlavy; a téměř ohromující vyčerpání, díky proudění těchto kosmických energií.
Jakkoli se to může zdát divné a jak již bylo diskutováno v předchozích sděleních, s nepohodlnými „Příznaky Aktivace Světla“ (LAS), přichází také upgrady DNA.
Dokonce i události mimo naši sluneční soustavu hrají roli v transformačním procesu stvoření v celé galaxii. Je to součást toho, co se neustále označuje jako „Božská Symfonie“.
ZDROJ: Dr. Schavi M. Ali
Sdíleno v udržování prostoru a světla pro všechny formy vědomí na planetě,
Mikai.

Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *