Duhový most energie Kundalini Durga/Sekhmet/Kali dosahuje čtvrté srdeční čakry

Cesta Hadí Síly / Kundalini, na které se nyní nacházíme, právě přechází z lunárních energií a ve 4. bráně přijímá solární energii; Anahata nebo-li Srdeční Čakra.

U čtvrté brány srdeční čakry, jak cestujeme s NavaDurgas (9 forem Bohyně Durga / Parvati) se nyní pohybujeme od Energie Měsíce předchozích čaker k energii Slunce.
Maa Kushmanda je Kosmická Matka, která svým krásným úsměvem vytváří Kosmické Vejce a vytváří tak vše, co jest .. Je to Světlo, Shakti, Energie, Prána, která proudí každým z nás a veškerým jejím stvořením, malým i velkým. Proto je také známá jako AdiShakti nebo-li Stvořitelka všeho, co jest. Zastupuje zde tvůrčí aspekt MahaParvati, hinduistické Božské Trojice Parvati / Kali, Saraswati a Lakshmi.
Věří se, že sídlí v Srdci Slunce, Zdroji všeho Světla a tepla … ve složkách samotného Života … .. ale není to však ze Světla, odkud Maa stvořila Vesmír … Bylo to z Temnoty … . z prázdna / nicoty!
A teprve až v srdeční čakře se tato rovnováha odehrává … Světla a Tmy / Stínu, Nahoře a Dole (Nebe a Země), Mužství a Ženství, Ducha a Hmoty …
Symbol Anahata se skládá ze dvou trojúhelníků v dokonalém sjednocení, které formují šesticípou hvězdu, jeden směřující nahoru a druhý směřující dolů.
Právě v Srdci se odevzdáváme a přijímáme všechny aspekty sebe / ostatních … Světlo a stín, protože je to naše Srdce, které jako první ví, jestli jsme osamělí, zahořklí, naštvaní nebo smutní …, jestli se cítíme skutečně šťastní pro druhého, nebo tajně hoříme v zuřících ohních žárlivosti / závisti… .a když se odevzdáme / přestaneme bojovat… ..a přijímáme v absolutním ne-odsuzování a odpuštění všech částí nás / ostatních … .. že uzdravujeme…. A naše nižší emoce jsou přeměněny na milost, vděčnost, bezpodmínečnou lásku, odpuštění a soucit. Protože toto jsou samotné složky magického umění manifestace!
A právě zde se setkáme při Úplňku Kali / Štíra 26./27. Dubna ve sjednocení Kosmických (jak nahoře) + Země (tak dole) + Jednotlivec + Posvátná Místa Kundalini Energie pro přesměrování / otisků Nové Energie, Nového Věku … vyvážené hlavy Boha a Bohyně.
12 okvětních lístků lotosu (srdeční čakry), vychází z kalných vod / nižších emocí, aby se rozvinuly a rozkvetly s krásou a vyzařováním Slunce. Nemůžeme vstoupit do milosti, vděčnosti, laskavosti a soucitu, dokud se nesetkáme s naší temnotou, nepřijmeme ji, neobejmeme ji a nevstoupíme do celistvosti (Cesta Inanna/Ishtar).
Nejkrásnější úsměvy jsou ty, které přicházejí přímo ze Srdce … ty, které mají moc léčit a znovu vytvářet … stejně jako Maa Kushmanda s úsměvem vytvořila celý vesmír. A z našich Srdcí, když dosáhneme prahů milosti, vytvoříme Nový Věk … To, kvůli čemu jsme přišli … Ale ne bez milosti. (Jinak je to jen cvičení sobectví a sebestřednosti)!
Ve světle, lásce a vděčnosti,
buďte změnou, kterou si přejete vidět ve světě,
🔱🌹✨
Sa Kei Na
Sdíleno na frekvenci otevřeného a ryzího srdce, chrabrosti a laskavosti, hodné magického rytíře kulatého stolu,
Mikai.

Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *