Aktuálně na nebi…

Intuitivní astrologická předpověď pro květen 2021
Květen je jedním z nejdůležitějších měsíců roku 2021. Přináší ultra silné a vzácné zatmění Krvavého Měsíce, otevření Plejádského portálu a přesun Jupiteru do Ryb poprvé za posledních 12 let.
Díky této energii je květen potenciálně náročným měsícem, ale je třeba si uvědomit, že všechny výzvy  s sebou zároveň přináší odměnu.

Zatmění, zejména zatmění Krvavého Měsíce, mohou být často intenzivní a mohou způsobit náhlý konec nebo narušení našich životů. Mohou také vyvolat silné emoce a způsobit, že budeme mimořádně citliví.
Zatmění Krvavého Měsíce jsme nezažili od roku 2019, takže je pravděpodobné, že tuto energii silně pocítíme. Toto zatmění je také spojeno s cyklem, se kterým pracujeme od začátku roku 2020, takže existuje mnoho vrstev, kterými se můžeme pohybovat.
Zatmění na nás může mít silný vliv, ale zároveň nám prokáže velkou službu, pomůže nám přiblížit de svému středu a udělat na naší cestě kvantový skok vpřed. Cokoli odpadne, jakkoli to může být těžké, se stane katalyzátorem růstu naší duše, i když se to tak v tu chvíli netváří.
Jupiter, největší planeta v naší sluneční soustavě, který se tento měsíc stěhuje do znamení Ryb, znamená také velký posun.
Jupiter představuje hojnost a rozšiřuje naše dary a talenty. Pokud jste se narodili se Sluncem nebo Ascendentem v Rybách, je to pro vás velmi šťastné znamení! Pokud máte buď své Slunce, nebo Ascendent ve vodním znamení, budete z této energie také těžit.
Zde je shrnutí astrologie pro květen 2021
3. května – Merkur vstupuje do Blíženců
Merkur vstupuje do svého vládnoucího znamení Blíženců. Jedná se o harmonickou energii, protože Merkur miluje být v Blížencích. Komunikace by měla probíhat bez námahy. Merkur se v pozdější etapě měsíce změní na retrográdní, takže je nejlepší pokročit hned u všech nových projektů, které chcete rozjet, nebo u náročných rozhovorů, které je třeba vést.
5. května – 555 den
Rok 2021 je v numerologii číslem 5, díky čemuž je 5. den 5. měsíce výjimečný! 555 je magický numerologický kód a andělské číslo, které představuje kreativitu a hledání radosti. 555 je také známkou změny a toho, že se váš život chystá povýšit na tuto další úroveň. Využijte energie tohoto dne k posílení své kreativity a přivítání všech nových inspirací nebo změn, které přichází.
8. května – Venuše vstupuje do Blíženců
Venuše se přesouvá ze svého vládnoucího znamení, Býka, do vzdušného znamení Blíženců. Zde by měla být upřednostňována komunikace – můžeme se cítit více společensky a povídavě než obvykle. Pomocí této energie lze potkat staré přátele.
11. května – Novoluní v Býku
Nový Měsíc v Býku přináší  silné energie a připravuje nás na období zatmění. Energie tohoto Nového Měsíce nabádá ke klidu a ke zvýšené péči o naše vnitřní blaho. Jelikož  je Luna v Býku aspektovaná Černou Lunou (Lilith), může také vynést na povrch problémy týkající se rovnosti žen a mužů.
13. května – Jupiter vstupuje do Ryb
Jupiter vstoupí do Ryb, kde pobude až do 28. července. Jupiter v Rybách přináší čerstvou energii pro práci a může aktivovat a zvyšovat naši intuici a představivost. Je známo, že Jupiter v Rybách vyzdvihuje vše mystické a magické. Na osobní úrovni se také můžeme znovu podívat či navýšit lekce a dary, se kterými jsme se setkali v roce 2010, kdy byl naposledy Jupiter v Rybách. Jupiter se v prosinci vrátí zpět do Ryb, kde zůstane po většinu roku 2022.
14. května – Merkur vstupuje do stínového období
Od dnešního dne začne Merkur zpomalovat, protože se bude připravovat na retrográdní provoz na konci měsíce. Někteří lidé pociťují účinky retrográdního Merkuru nejsilněji během období stínu. Pamatujte však, že u retrográdního Merkuru se není čeho bát! Dává nám možnost vrátit se zpět a přemýšlet o věcech, než se opět pohneme kupředu. Využijte tento čas ke zpomalení a pečlivému přemýšlení o svých činech a dalších krocích kupředu.
17. – 22. května Plejádský Portál
Slunce se zarovná s Plejádami, hvězdokupou sedmi hvězd, o nichž se věří, že jsou domovem vysoce pokročilých hvězdných bytostí. Moudrost a znalosti z Plejád lze v tomto okamžiku přenášet do našeho vědomí s větší lehkostí.
20. května – Slunce vstupuje do Blíženců
Období Blíženců začíná tím, že Slunce vstoupí do vzdušného znamení dvojčat. Blížencům vládne vzdušný prvek, což je skvělý čas na to, abychom své myšlenky a nápady dostali na papír a do světa. Je to také období, které upřednostňuje komunikaci, sebevyjádření a vyostření naší mysli. Na duchovní úrovni se jedná o vhodný čas k tomu, abychom věnovali zvýšenou pozornost svým myšlenkám myšlenky a zaměřili se na to, aby byly sladěny spíše s expanzí než omezeními.
23. května – Retrográdní Saturn
Saturn vstupuje do retrográdní fáze, což nám dává celkem dvě hlavní planety v retrográdním pohybu. Jelikož se jedná o první retrográdní program Saturnu od Velké Konjunkce v prosinci 2020, určitě  je vhodné ohlédnout se zpět, co nám to období přineslo, jakými tématy jsem se zabývali – ty se nyní znovu vrátí do našeho života, projeví se na hlubší úrovni.
26. května – Zatmění Měsíce ve Střelci – Krvavý Měsíc
Jedna z nejdůležitějších vesmírných událostí května, ne-li celého roku! Jelikož zažijeme Úplné Zatmění Měsíce, Měsíc bude mít krvavou barvu. Jedná se o velmi silnou energii, která předpovídá příchod velkých změn. Z našeho života může někdo nebo něco náhle odejít nebo můžeme obdržet nějaké důležité zprávy. Zatmění Krvavých Měsíců jsou také silné portály, které nám umožňují udělat kvantový skok do vyšších stavů vědomí. I když mohou přinést náročnou energii a možná i nepříjemné zprávy, všechno to pomáhá našemu vývoji duše.
29. května – Retrográdní Merkur
Merkur vstupuje do retrográdního pohybu, což nám dává celkem tři hlavní planety v retrográdním dobrodružství (Pluto, Saturn, Merkur). V propojení s předchozím zatměním Měsíce nastává čas zpomalit, ustoupit a soustředit se pouze na podstatné věci.
Sdíleno ve světle zářivé pochodně naděje a inspirace, která nikdy nevyhasne a naslouchání kosmické moudrosti věků,
Mikai.

Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *