Aktuálně…

Máme za sebou několik bláznivých dnů s příchodem vysokofrekvenční energie – čištění během spánku, někteří dokonce zažívali energetické útoky během noci v astrálu.
Nyní máme nějaký čas na oddech a odpočinek, než nás příval brány 555 a jejích portálových energií znovu zasáhne, jako masivní vlna. Věnujte tento čas  zastavení – umožněte si vidět a zjistit, co ještě zbývá vyčistit a uvolnit. Nyní  je šance to zjistit, protože energie jsou klidnější. Integrace změn se nezdá jako „práce“, ale můžeme se skrze ni posunout dále nebo dokonce přeskočit časové osy, pokud si uděláme čas a uvědomíme si vše, co se stalo, co se děje uvnitř, když se v nás spustí (vyplují) staré věci. Vědomé uvědomování si věcí uvnitř nás posouvá mnohem dále – nemusíme opakovat stejné lekce znovu, ale místo toho můžeme jít kupředu.
Sklony k automatickému jednání, staré způsoby bytí, života, dělání … jsou vyřazeny z našich systémů. Osvobozujeme se od všeho, co nás brzdí. Vymazáváme automatické programování, které probíhá ve starém nastavení, jenž nyní už neslouží plánům naší duše. Vytváříme pevné základy pro život, po kterém toužíme. Jsme vždy vedeni a chráněni.
Přechod, který právě probíhá, není pro každého snadný. Očekávejte neočekávané změny a nové uspořádání. 555 je o rovnováze a harmonii. Úspěch je tady. Nebojte se vykročit vpřed do nového. Požehnání vám přicházejí do cesty. Udělali jste práci, kterou jste museli udělat, a nyní je tady čas sklizně.
Vaše srdce/duše vám řekne, co potřebujete vědět. Svoji budoucnost budete moci projevit ve fyzickém životě, protože jste stvořitelem. Dovolte si pocítit radost, odvahu, teplo, důvěru, sílu, která se nachází uvnitř.
Přijměte sami sebe takový, jací skutečně jste jako duše. Jste mocná bytost lásky a světla a nyní je váš čas zářit. Vytvořte si život, po kterém toužíte.
ZDROJ: divinefeminine7777
Sdíleno v energiích andělské mírnosti, vlídnosti a laskavosti, která rozpouští vše nízko vibrační a přináší požehnání pro všechen život,
Mikai.

Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *