Aktuálně na nebi…

Gaia denně ​​- 3. – 7. května – dynamické posuny
Slunce je na příštích pár dní stále blízko Uranu v Býku, což aktivuje vědomí našeho většího, pravdivějšího, duchovního Já. S hromadou planet ve znamení Býka jsme měli náročné a silné období, které nás vedlo k tomu, abychom čelili tématům sebehodnoty a sebelásky.

Venuše je doma v Býku a nyní je velmi blízko k Černé Luně Lilith, což představuje zkreslený ženský archetyp, nejtemnější část skryté tmy. Tato konstelace je završením léčebného procesu nízké sebehodnoty Černé Luny Lilith, které se vyznačovalo počátkem roku 2021.
Merkur a Venuše se střídají v kvadratuře s Jupiterem ve Vodnáři. To nás nutí tlačit na hranici zlomu této reality. Jedinou věcí, která nás drží zpátky, je naprogramovaná hanba, která přichází s naším falešným, nižším sebevědomím. Mars přicházející do kvadrátu s Chironem nám říká, že musíme zahodit staré příběhy, abychom vytvořili prostor pro vědomí Boha, které je naším rodným právem a ke kterému máme přímý přístup  uvnitř sebe samých.
Toto je zpráva hvězdného vzoru, který se formuje na obloze, protože planety se seřadí v řadě pod 10-11 stupni. Později tento týden se Chiron v Beranu a Uran v Býku posunou z 10 stupňů na 11 stupňů. Severní uzel Měsíce, blízko Merkuru v Blížencích, se pohybuje zpět z 11 stupňů na 10 stupňů. Mars dosáhne 10. května 10 stupňů v Raku a dokončí tak hvězdný vzorec.
Toto dynamické seřazení planet nás zve k odevzdání se do většího vyjádření toho, kdo ve skutečnosti Jsme. Tato část našeho bytí, čeká tak dlouho schovaná v křídlech, částečně ztělesněná. Nyní je čas přistát v tomto větším a pravdivějším Já.
Merkur je dnes v kvadratuře vůči Jupiteru, protože začíná přecházet do svého domovského znamení Blíženců. Venuše tento víkend přijde do kvadrátu s Jupiterem. Posouváme hranice všeho, co nás vedlo k hraní na malém prostoru. Nyní, když jsme provedli toto uzdravení programování hanby, nás nic nedrží v tom, abychom se ukotvili v našem pravém Já a aktivovali se do naší Hvězdné síly.
Sdíleno v zarovnání s neustále se vyvíjející, dynamickou a kreativní změnou, která prostupuje vším,
Mikai.

Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *