Portál 555

Již jsme ponořeni do portálu 555. Cesta, která již začala, a která se postupně buduje od začátku tohoto univerzálního roku čísla 5. Portál, který bude otevřen několik dní, protože  jeho energie  budou základem pro  to, aby se zaktivovali další lidé, připojili se a  společně vytvořili něco většího; něco, co se uskuteční kolem léta, kde se na fyzické úrovni začnou dít hluboké změny, doprovázené mnoha shledáními po celé planetě, ukotvením lásky a uzdravením pro všechny.

Během tohoto portálu 555 máme všichni příležitost překonat staré vzory, formovat a přizpůsobit se změnám, které jsme vědomě vyvolali, tím, že se v každém okamžiku rozhodneme pokračovat ve vývoji a že se zakotvíme do účelu pracovat na hlubší obnově nás samotných a v planetárních strukturách, které byly během věků záměrně narušeny.
Toto je doba, ve které mnozí zažívají masivní integraci frekvencí galaktické plazmy, z nichž některé musí být vědomě propojeny se správným účelem jejího úspěšného provedení (ztělesnění). Fyzické tělo může trpět mnoha vjemy, které jsou jen přirozeným procesem něčeho, co jsme se dobrovolně rozhodli zažít, a čím více se na to zaměříme, tím více ztratíme ze zřetele to, co je skutečně důležité – zasít odpuštění a soucit se vším, co můžeme vidět nebo považovat za krutost, kvůli jejich ne-benevolentním volbám, ale to nám také pomáhá vidět celkový obraz a najít lásku v každé z nich a jejich osobní volbu.
Portál, jehož hlavní energie jsou ukotveny na určitých místech na Zemi, jak s námi sdíleli průvodci, jako je Egypt, ve Velké Pyramidě, pro její spojení s vnitřní Zemí i s vesmírem. Spojte se s tím, zvláště pokud pracujete s opětovným připojením vaší DNA. Pociťte jeho moudrost, kultivujte ji, je také vaše, protože je pro ty, kdo z ní učiní dobrotivou. Spustí to změnu, kterou potřebujete k zahájení procesu obnovy DNA, mezi mnoha jinými účely.
Změnu lze zahájit až poté, co konečně najdeme tuto bezpodmínečnou lásku a soucit se všemi. Benevolentní energie jsou integrovány pouze tehdy, když mohou být v rezonanci s vyšším účelem, protože tyto světelné kódy jsou čistým vědomím a vědí, s kým musí spoluvytvářet a pro jaký konkrétní úkol. Dokud tedy nezískáme celistvost prostřednictvím odpuštění, ne že bychom mohli skutečně vytvořit tento osobní posun, který jsme tak dychtiví zažít.
Během tohoto portálu sdíleli průvodci důležitost, jakou má nasazení našeho jedinečného Světla, protože je čas, abychom konečně zakotvili změnu, kterou mnozí z nás nejprve internalizovali již několik let v sobě a která nyní bude ukotvena na Zemi, protože Země je také konečně připravena tuto změnu zakotvit, i když stále budou existovat některá pozemská místa, kde to zatím není možné. Je to však na většině Země a je důležité, abychom nyní prošli větší jednotou a zakotvili tuto změnu, abychom pomohli naší planetě pokračovat ve vývoji a znovu získat ztracenou čistotu.
Průvodci nám připomínají důležitost naší mise jakožto strážců a ochránců Matky Země a její moudrosti v této době. Učinit to, znamená být uzemněn (a) a vědom (a) si mnoha bludů, které můžeme stále držet v sobě. Je to klíčové, pokud si přejeme vytvořit stabilní lidský život, když budeme zároveň pokračovat v práci pro Osvícené Říše.
Můžete být vedeni cestovat, jít na různá místa, být v kontaktu s pevninou, protože existují určitá místa, která mají jedinečný světelný podpis a s ním také spojenou moudrost a která vám poslouží k aktivaci a všechny vzpomínky, které máte uvnitř a které musejí vyjít na povrch.
Portál, který jde nad rámec tohoto dne a který pomůže mnoha lidem znovu získat jasnost jejich nového poslání a také pokračovat v integraci pro ty, kteří jsou v počátečních fázích, pamatují si, překračují a uvolňují, aby připravili své tělo na proces vzestupu, který probíhá poprvé v naší lidské historii ve fyzické rovině.
Průvodci nás zvou k vytvoření světelných sfér (koulí), jasného zlatého / bílého světla v našich rukou pro tento portál 555, spoluvytváření s mnoha benevolentními energiemi, které nás obklopují se stejným léčebným účelem, posílání a ukotvení těchto světelných sfér do Země, protože Země přijímá vše, co přichází s čistým úmyslem pomoci jí na její vlastní evoluční cestě, a nyní více než kdy jindy je potřeba podporovat novou harmonickou časovou osu, do které mnozí neustále vstupují.
Je to jedinečný a úžasný čas být na planetě Zemi. Čas pro shromáždění duší. Čas masivního rozsévání světla ve společenství s ostatními, kteří stejně jako my, přinesli jednotné poslání, a čas pro nás, abychom vždy byli dobročinnými bytostmi se všemi, jejichž volba je jiná, protože taková bezpodmínečná láska skutečně je a co bude zárodkem této nové harmonické reality? – vyšší porozumění a respekt ke všem možnostem.
Jako vždy, je na vás volba pomoci při budování osvícenější reality pro všechny, kteří se do ní rozhodnou vstoupit, nebo pokračovat v podněcování falešné reality ovládané strachem. Vše slouží stvoření a vše je respektováno a oceňováno v osvícených rovinách bytí, protože soudy existují pouze v naší omezené lidské perspektivě.
Ať už se rozhodnete pro cokoli, rozhodnete se zářit svým světlem, rozhodnete se se vším a všemi podělit o svoji jedinečnou milující esenci, která přináší hlubokou obnovu, uzdravení a harmonizaci ve všem, čeho se dotknete.
Drahá rodino Světla, přeji vám láskyplný a požehnaný portál 555.
V nekonečné lásce,
Natalia Alba
ZDROJ: Natalia Alba
Sdíleno na frekvenci andělské něhy a vibracích jemnosti, které hladí všechny vrstvy reality,
Mikai.

Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *