Květen – síla Světla

Milovaní, květen pro vás je velmi silným měsícem, kdy na Zemi dopadá obrovské množství fotonů a záření, které pracují s vašimi fyzickými těly.
Světlo přichází v určitých vlnách, pulzací, kde máte prostor na to se snadněji rekalibrovat, přijmout tyto silné energie, avšak nyní mohou na Zemi dopadat bez možnosti nádechu a výdechu, ale v neustálém záření, což působí především na vaše fyzické konání.
Mnoho z vás již zjistilo, že modlitba, odpočinek, strava vám může velmi ulehčit v těchto světelných procesech. Avšak od května vidíme, že tyto energie vás někdy doslova fyzicky pokládají, dokonce ty, kteří jsou na vysoké dávky světla zvyklí.
Tento proces je však v takové síle opravdu potřebný. Dochází k navýšení vibrací Země, a tím pádem kolektivní energie, která očišťuje negativní pásma kolem Země. Což je pásmo, které jste vaší energií a myšlenkami vytvořili sami, neboť všemu, čemu věříte, udáváte formu – energii. Toto pásmo je spojené s lidskými strachy, manipulací, ale také výrazný pás iluzí.
Otevřeně a v lehkosti k vám chceme promluvit i o tom, že mnoho duší se rozhodlo ukončit svou etapu na Zemi, a to z mnoha důvodů. Mohou odcházet skupiny i kolektivně, kde ve vašem fyzickém vnímání to můžete vidět jinak, neboť se může jednat o nemoci, nehody, přírodní katastrofy spojené se smrtí… ale za vším je Božský Záměr a dokonalost Zdroje. Ti lidé jsou na tom místě a přesně v ten čas, neboť tam mají být…Vidíme ve vás silné emoce, které vyvstávají, když vidíte kolem sebe odcházet vaše blízké. Je to ale jejich svobodné rozhodnutí a pro ně další cesta. Fyzickou smrtí nic nekončí, je zde potřeba také pochopení smrti a veškerých emocí, které vás s tímto tématem stále provázejí.
Tyto světelné dávky nesou kódy, klíče, které ve vás odemykají hluboké vzpomínky a pochopení vnitřní cesty, proč jste tam, kde jste a co máte nyní udělat pro to, abyste se dostali do svého Zdrojového Vědomí, čistoty srdce.
Mnoho z vás si začne skrze sny, ve vizích rozpomínat na své galaktické části a příběhy, které jsou uloženy tak hluboko ve vás, ale již záblesky vašeho multidimenzionálního Já prosakují do hmoty, neboť se fyzicky propojujete s energiemi, jenž jsou nyní uvolněny a ODKRÝVAJÍ další vrstvu vašeho zapomnění na Zemi.
Jste zástupci, vyvolení mnohých ras, kteří měli tu velkou čest jít na Zemi, propojit se s lidským DNA kódem a nést v sobě tak výjimečný dar zkušeností, jako otisk, jímž obohatíte Vesmír možná o víc, než si teď dokážete představit. Žijete nyní na Zemi v úžasném čase, čase plném napětí, dobrodružství a velkých změn a vaše duše si přesně tohle přála zažít.
Dovolte si odpočívat, vnímejte své tělo, fyzické projevy mohou být silnější, než je obvyklé, ale chceme vás ujistit, že je to v pořádku.
S láskou a úctou k nám Všem – Rodina Světla a Hana Sahhu-arah
PS a rady:
I já jsem tedy v jeden den totálně odpadla s bolestí hlavy, kterou nemívám… příznaků může být velmi mnoho, zimnice – pak horkost, pocení, bolest hlavy až migréna, bolest páteře, zablokovaný krk (krční obratle), bouře hormonů, extrémní únava, průjem, živé sny, bolesti žaludku, jiná příchuť v ústech, citlivost na světlo, zvuky, vibrace (kuchyňských přístrojů), citlivost na wifi a obecně telefony a záření – doporučuje se omezit používání…
A co nám může pomoci?
ODPOČÍVAT
dovolte si zastavit se a odpočívat. Oním ,,nicnedělání,, toho pro sebe uděláte velmi mnoho. Přijímat tyto vysoké energie a přeladit své tělo na tyto silné dávky světla je pro fyzická těla velmi náročná práce. Dejte svému tělu pochopení a podporu, je to opravdu inteligentní a dokonalý nástroj, který přesně ví, co má v těchto dnech dělat.
BOSO NA SLUNCI
najděte si pokud možno každý den chvíli na to, nastavit své tělo směrem ke Slunci, kdy přitom budete stát boso, abyste se mohli plně uzemnit a tím stáhnout, odevzdat energie, jenž působí energetický přetlak, kdy z vás něco ,,spadne,, abyste se stali čistějším průchozím světelným kanálem.
DECH
je jedna z klíčových technik na Zemi, jíž disponuje každý člověk a kterou si můžete velmi rychle pomoci. Vědomě dýchejte, nadechujte se živoucí energie a výdechem uvolňujte vše, co již můžete odevzdat.
STRAVA
ta se vám bude velmi měnit, jste vnitřně voláni ke zdravější a čistější stravě, která nezatíží vaše tělo, kde je množství energie potřeba právě na zpracování stravy.
Ale strava taková, která vám dá potřebné množství živin a energie, kterou potřebujete a je strava lehká, prostupná pro světelná těla.
Může se stát, že nebudete mít tyto dny moc hlad nebo i jídlo, které milujete, vám najedou přijde moc těžké… fresh šťávy a smoothies jsou ideální formou na to očistit a podpořit své tělo. Pokud máte možnost, vybírejte si potraviny od farmářů z vašeho okolí, v jiném případě si stravu myšlenkou přeprogramujte.
VĚDOMÝ POHYB
Tělo může v těchto dnech být více zablokované, ztuhlé nebo bolavé. Každý funguje jinak, vnímejte své tělo, nemusíte hned podávat velké fyzické výkony, to není pro každého, ale úplně stačí, pokud se budete jemně protahovat.
MEDITACE
Tu můžeme zažívat mnohými způsoby, je to vlastně dostat se do vnitřního klidu, do přítomnosti teď a tady. Může to pro vás být poslech příjemné hudby, posvátných nástrojů se zavřenýma očima, modlitba, pozorování přírody, ležení v trávě, malování, tanec, doporučujeme také solnou koupel. Každému pocit štěstí dostává něco jiného, dopřejte si čas sami pro sebe.
POMOCNÍCI
V tyto dny k vám také budou promlouvat pomocníci ze zvířecí říše, rostlinné (ve formě bylinek na jídlo, k pití čaje, ale také rostlinné esence, či pohled do květin) i minerální říše, kteří vám mohou pomoci v tomto energetickém procesu cítit se více komfortněji, ulevit od bolestí a nepříjemných stavů, které se mohou objevit a ukotvit se ve svém středu, srdci.
VDĚČNOST
Nezapomeňte, že ať vám může být fyzicky velmi špatně, i zde je důležité pochopení a vděčnost. Že víte, že vše má svůj vyšší záměr, poděkujte, že se tento proces a tato změna děje, poděkujte svému tělu, že to zvládá, místo kritiky a stěžování si na něj. Buďte vděčni za život na Zemi, za vše, co vám tento ráj nabízí.
A vědomí, že na to NEJSTE SAMI, ale jdeme tuto cestu společně 💗🙏
H.
www.hvezdneduse.cz

Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *