Aktuálně na nebi…

32 hodin … a už teď je to určitě míň

5/10/2021

32 hodin do plného zastavení Pluta. Následuje rozkaz „Čelem vzad!“ (6.10.2021 ve 20:29), otočka na patě a planeta obrací vektor působení své energie do přímého směru. Stejně pooomaaaluuu a se stejnou naléhavostí a tlakem, s jakým jsem byli konfrontování během dobrzďování. Subjektivní pocit? Furt je to těsný a nemůžu s tím hnout. Objektivní informace? Uvolňuje se to. Nesmírně zdlouhavě, téměř nezaznamenatelně, ale přece.
32 hodin do obratu Pluta, během kterých však ještě stihneme spoustu věcí. Zítra kolem třetí odpoledne stáhne Slunce vzdálenost k Marsu na půl úhlového stupně. Do téhle uzounké škvíry se stihne vmezeřit Luna. Novoluní ve Vahách tak letos nabývá zcela mimořádného charakteru. Mimořádně intenzivní a koncentrované do jediného bodu díky probíhajícím plutonským manévrům. Mimořádně dynamické, agresivní a energeticky vypjaté díky konjunkci Slunce s Marsem (v níž Luna funguje jako katalyzátor). Mimořádně senzitivní, zranitelné, bolestné i léčivé díky opozici k Chironu. Mimořádně všecko. Tohle je – Váhy prominou – prostě koňská dávka. Test, jehož úkolem je jednoznačně oddělit zrno od plev, života schopné od dávno mrtvého. Zejména ve vztazích (protože Váhy), ale nikoli výhradně (protože Pluto v Kozorohu). Obecně doporučuji podívat se znovu na pozici 24°19“ Kozoroha, ve kterém domě a v jakých vazbách k finálnímu soudu dochází.

32 hodin, po jejichž uplynutí osud ostrým nožem odřízne lano, na němž, se smyčkou pevně utaženou kolem krku, visíme na větvi rozsochatého stromu (*). Konečně. Tělo padá k zemi, smyčka nepovoluje, ale víc už se nestáhne. Pak záleží na tom, jestli ji v následujících dnech dokážeme uvolnit nebo už bylo pozdě … pokud se nadechneme, máme šanci na další život. Na resuscitaci. Na vzkříšení! … a další v pořadí bude Saturn.


Klára Koničarová, www.astropsycholoie.cz


Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *