K zamyšlení

Rozejděte se s pomocí integrity, přátelství, moudrosti a vyspělosti.
OTÁZKA:
Drahý Kryone, jak poznáme, jestli je rozvod vhodný nebo ne?
ODPOVĚĎ:
Je vhodný, když energie a vědomí jednoho je v jiné realitě než toho druhého a je zřejmé, že se to nikdy nezmění.

Nejde tu o osvícení. Je to o vašich individuálních cestách.
Ačkoli je to v rozporu s vaší společností, pravidly církve a tím, co si pro vás přeje vaše rodina, někdy procházíte „partnerskými stádii“, která jsou vhodná, ale dočasná.
Může to být také mezi dvěma osvícenými dušemi, které jednoduše potřebovaly být nějakou dobu spolu.
Takže pokud se chystáte rozejít, udělejte to s integritou. Udělejte to způsobem, kdy nabídnete přátelství. Udělejte to s moudrostí a vyspělostí.
Nikdy nezabouchávejte dveře. Nabídněte tomu druhému člověku svou vyspělost po celý svůj život a vždy jim dávejte příležitost k odpuštění a diskuzi.
Jak budete stárnout, nakonec uvidíte dynamiku růstu a důvod, proč vaše dočasné partnerství mohlo být zapotřebí na vaší nebo jejich osobní cestě.
Někdy jde jen o dočasné udržení místa – držíte jeden druhého na určitém místě, aby se mohlo stát něco jiného.
Každá cesta je jiná a je mnoho těch, kteří zůstanou spolu, dokud nestanou ruku v ruce na druhé straně závoje. Příště to udělají znovu!
Ať tak či tak, nesuďte ani jednu z těchto cest. Existuje vhodnost v mnoha věcech, které vyústí v růst a vyspělost kteréhokoli nebo obou, kteří jsou do toho zapojeni.
Jak už jsme o tom mluvili dříve, vaše kulturní pravidla jsou často navržena tak, aby vypadala, že jsou to zároveň „Boží pravidla“, ale častokrát jsou to jen pravidla lidí, kteří dělají, co mohou, aniž by pochopili, jak velký Bůh ve skutečnosti je.
— Kryon z Magnetické služby

Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *