Kód přežití – přežívání…

…aneb co se opakuje skrze moji paměť duše a záznamy mojí rodové linie skrze vlákna DNA?
Tlak, který je postupně vyvíjen skrze nová „nařízení a opatření“ vás buď může vybrousit jako diamant do vaší ZÁŘIVÉ PODSTATY nebo mu podlehnete na vícero úrovních a dlouhodoběji budete čelit následkům nepochopení jádra všech okolností a dění, které mají více vrstev k proniknutí do onoho jádra.

Čím více se soustředíme na vnější události, tím intenzivněji nás ovlivňuje ENERGO-INFORMAČNÍ POLE DISTORZE A MANIPULACE ENERGIÍ. Tím, že jsme mohli kdykoliv v minulosti uvěřit, že kdokoliv z vnějšího světa má větší moc a sílu nad naším vědomím, nad naším vnímáním, nad naším prožíváním, nad naším cítěním, nad naším konáním, můžeme být v každodennosti nyní konfrontováni s únikem naší vitální živoucí energie a tvůrčí síly jako nikdy předtím. Otázkou je, co je ona vnitřní síla, o které se často píše, mluví a ještě k tomu je často rozdělována na mužskou a ženskou posvátnou sílu.
Co když je to úplně jinak?
Co když ona vnitřní síla není naše, nepatří vůbec nám, nepatří nikomu?
Co když vše, co se nyní odehrává, je o navrácení oné síly v každém z nás Prvotním principům Stvoření, do vůle Prvotního Zdroje~Stvořitele a do vůle Prvotní Matky Matérie.
Co když ono záměrně vyživované a posilované pole distorze a manipulace lidské síly je aktuálními okolnostmi navracena do Prvotního řádu Stvoření.
Co když vše, co se nyní odehrává, je simulace všech konfliktů, bojů, válek, smrtelných nemocí lidstva jen proto, aby se co nejvíce bytostí na této planetě zaktivovalo do svého vybroušeného diamantového středu a tak se naplnil Prvotní Plán _144.000_.?
Kód přežití/přežívání se individuálně a zároveň kolektivně přenastavuje tím, že se vynořují z podvědomí ty nejhlubší strachy, které skrze naše předky neseme v našich vláknech DNA.
UMOŽNĚTE SI V TĚCHTO DNECH, TÝDNECH A MĚSÍCÍCH RE~KALIBROVAT AKTIVNÍ ZÁZNAMY PŘEŽITÍ – PŘEŽÍVÁNÍ SKRZE PRVOTNÍ PRINCIPY STVOŘENÍ, SKRZE PRVOTNÍ ZDROJ-STVOŘITELE A SKRZE PRVOTNÍ MATKU MATÉRII DO NOVÉHO OSVOBOZENÉHO STAVU VĚDOMÍ A DO PROŽÍVÁNÍ SE V SEBENAPLNĚNÍ.
Ať tomu již chcete věřit či ne, každý je nyní v takovém pracovním prostředí, na takové pracovní pozici, v takovém pracovním kolektivu, v takové profesi a na takovém místě geograficky, kde má být a kde má své úkoly duše a kde čelí všemu, co se dotýká všech jeho vnitřních podvědomých vzorců a přesvědčeních duše i mysli.
Každého úkol nyní je se ptát, PROČ JSEM SI VYBRAL/A TOTO PRACOVNÍ PROSTŘEDÍ?
…. tuto formu práce?
…. tento pracovní kolektiv?
…. tuto tvůrčí aktivitu?
…. toto místo k životu?
PROČ V TÉTO DOBĚ V TAKOVÉMTO INKARNAČNÍM OBDOBÍ JSEM
lékařem,
jsem právníkem,
jsem politikem,
jsem zdravotní sestrou,
jsem terapeutem,
jsem úředníkem,
jsem učitelem,
jsem majitelem restaurace,
jsem řádovým zaměstnancem velké korporace či rodinné firmy?
Jsem opravdu v pravdě sám/sama se sebou tam, kde se právě nacházím?
Nebo jsem připraven/a vystoupit z falešné hry sám/sama se sebou?
Celá společnost se nyní přeskládává. Každý čelí právě tomu, čemu čelit má. V této hře, kde tlak navyšuje se tam, kde diamant uvnitř se potřebuje nově vyzářit ve své Prvotní podstatě.
KAŽDÝ MÁ NYNÍ TAKOVÉ PODMÍNKY PRO ŽIVOT, KTERÉ MÁ MÍT PRO VYBROUŠENÍ SVÉHO VNITŘNÍHO DIAMANTU.
S láskou………Edita

Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *