Nový online kurz s Dr. Bruce Liptonem

Přátelé,

na podzim roku 2018 jsem se zúčastnila semináře Dr. Bruce Liptona, buněčného biologa, vědce, průkopníka epigenetiky a autora několika knih. Bylo to pro mne velmi obohacující. Bruce Lipton upoutal pozornost především svým průlomovým výzkumem kmenových buněk na Stanfordské univerzitě. Jeho dílo „Biologie víry“ se dostalo na seznam bestsellerů po celém světě.

S radostí zde tedy uveřejňuji informaci o možnosti zúčastnit se bezplatného úvodního online kurzu, v nichž se můžete dozvědět o nejnovějších vědeckých výzkumech a jak jejich výsledky zásadně mění vše, co jsme si až dosud o genech mysleli.

Na tento úvod  bude potom navazovat 5týdenní online kurzu Biologie přesvědčení, v němž během 34 lekcí získáte hluboké poznatky ze světa genů. Součástí tohoto kurzu bude řada bonusů, které rozšíří vědomosti nabyté při sledování lekcí.

Jsme my, lidé, jen otroky našich genů?

To, co Bruce objevil, by mělo zásadně změnit naše chápání zdraví a samotný vývoj lidské biologie!

Jsi pánem, ne otrokem

Ohromující výsledky výzkumu buněk nedávno uvedly vědce v úžas a otevřely brány novým přístupům v medicíně a biologii.

Bruce Lipton úspěšně dokázal, že geny lze ovládat. A způsob, jak to můžeme udělat, je něco, k čemu máme přímý přístup: Skrze naše vědomí!

Výzkum z posledních let zásadně mění vše, co jsme si dosud o roli a fungování genů mysleli.

Tyto nové vědecké poznatky nám ukazují, že my sami si určujeme své životy. Nejsme vydáni napospas genům, ale to, jak žijeme, má vliv na naše geny.

Jsou to naše myšlenky a pocity, naše názory a přesvědčení, které poskytují genům podněty, podle kterých pak jednají.

Klíč tedy nosíte v sobě a sami určujete vývoj svých buněk – i celý svůj fyzický život!

Dozvíte se, jak můžete vzít osud zpět do svých rukou.

Jsme pány svých genů! Od přírody máme schopnost určit, které z našich genů budou aktivovány a které ne.

Chcete se ponořit do světa genů a dozvědět se, co pro Vás život mohou znamenat výsledky Liptonova přelomového výzkumu?

Pokud je vaše odpověď ano, využijte této příležitosti a připojte se k bezplatnému úvodnímu online kurzu s tímto průkopníkem v oboru buněčné biologie již od pondělí 29. listopadu 2021!

Registrace zde.

“Tohle je moje výzva pro vás. Zbavte se neopodstatněného strachu a snažte se, abyste nepřenášeli zbytečné obavy a omezující názory do podvědomí vašich dětí. A ze všeho nejvíc neakceptujte fatalistickou myšlenku genetického determinismu. Můžete pomoci svým dětem co nejvíce rozvíjet jejich schopnosti a můžete změnit svůj osobní život. Nejste „vězni“ svých genů.

Poučte se o růstu a ochraně od buněk a posuňte svůj život směrem k růstu, kdekoliv je to možné. A pamatujte si, že lidský růst nepodporuje nejvíce ta nejexkluzivnější škola, největší hračka či nejlépe placené místo. Dávno před vznikem buněčné biologie a před studiem dětí v sirotčincích věděli uvědomělí rodiče a proroci jako Rúmí, že pro lidské děti a dospělé jedince je nejlepším aktivátorem růstu láska.

“ Život bez Lásky nemá smysl

Láska je živá voda

Vypijte ji až do dne svým srdcem i duší“

Bruce Lipton

S láskou,

Sofie

 


Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *