Odložit starou identitu

 

Božská Matko,

děkuji Ti za pomoc při odložení staré identity,

která není v souladu s tím,

kdo jsem a kým jsem sem přišla být.

Uvědomuji si a oceňuji,

jak mi dosud sloužila,

a stojím tu ochotná nechat ji jít,

abych umožnila své přirozené podstatě

projevit se ještě více.


Výzvou pro nás je nyní postavit se tváří v tvář aspektům v našem životě, které nám již nejsou prospěšné. Jsme povolány si uvědomit, že již nemusíme dále jen přežívat, i když nám to v minulosti nějak pomáhalo. Je čas ukončit naučený způsob bytí, který je nám cizí. Nastala chvíle odmítnout stránky naší duše, které nám škodí. Je konec identitě, která s námi neladí.

Chceme-li se transformovat, musíme si ujasnit, jaký způsob bytí již nepotřebujeme. Tím nezměníme pouze okolnosti, ale i náš vnitřní program bytí. Jsem připravená nechat odejít tu, která klade posluhování ostatním nad službu sobě samé. Nechávám jít tu, která stále mění program svého dne a má neustále pocit, že toho nikdy neudělá dost. Nechávám jít tu, jež se nechá řídit nátlakem, a ne potěšením, a tu, která nerada cvičí. Už nechci neustále poklonkovat a nechci být pronásledována. Všechny tyto způsoby bytí pro mě již nemají smysl. Je mi líto, ale není tu pro vás místo. Dosloužily jste. Jste prošlé. Uvidíme se později, nashle.

A co vy?

Co u vás nemá již šanci obstát? Co je nutné vykořenit, kterou svou část již nemůžete dále udržet? Co se stává stále méně důležitým? Jak se vás život snaží změnit? Kde je nutné, abyste se posunula jinam, od čeho máte upustit, Co od vás odchází? Čeho se zuby nehty držíte, Co pro vás bývalo důležité? Kdybyste neměla strach, od čeho byste se osvobodila?

Které věci již nejsou udržitelné?

Které identity jste připravena se vzdát?

Jak musíte změnit svůj život, abyste mohla

tuto věc/tyto věci nechat odejít?

Rebecca Campbell

 


Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *