Meditace s Babajim

 

Meditace s Babajim rozvržená na 40 dní – z knihy V jednotě s Bohem

Zvu vás, abyste čtyřicet dní za sebou setrvávali v klidu, zatímco já vás provedu meditací, abyste se vyladili na mé vibrace.  Mé pozvání obsahuje žádost, abyste raději meditovali se mnou než o mně. Po prvních čtyřiceti dnech meditace se budete moci kdykoli zcela svobodně a rychle vyladit na mé vibrace. Prostě se krátce soustřeďte na třetí oko a představte si mě ve své srdeční čakře. Potrvá to jen pár vteřin a budu s vámi. Sami poznáte, jaká chvíle je pro vás nejpříhodnější. A chcete-li můžete k mým vibracím připojit i invokaci tolika duchovních mistrů, kolik je vám libo.

Posaďte se před svůj oltář nebo na klidné a tiché místo a narovnejte záda. Můžete sedět i na židli. Dokážete-li sedět v jogínské pozici, udělejte to, ale hlavní je, abyste seděli zpříma.

Zavřete oči a zaměřte svůj fyzický zrak a pozornost na ádžnačakru neboli na třetí oko (místo uprostřed obočí).

Dovolte vaší mysli vnímat jakékoliv myšlenky, které se dostaví, ale neulpívejte na nich. Nechte myšlenky volně přicházet a odcházet z vědomí jako oblak plující po obloze za krásného a poklidného letního dne.

Jakmile se vaše mysl zklidní, přesuňte pozornost do srdeční čakry a soustřeďte se na duchovní srdce nacházející se v blízkosti fyzického srdce.

Poznávejte, pociťujte, nebo spatřete světlo ve vašem duchovním srdci a dopřejte si čas na posilování tohoto světla pomocí vnímání napojení se na mé vibrace.

Dívejte se, jak sedím v jogínské pozici uprostřed tohoto světla v centru vašeho srdce. Záleží zcela na vás, jak mě vnímáte, protože nic není špatně, nebo dobře. Mohu se vám zjevit jako vibrace, světlo, anebo také ve fyzické podobě. Mnozí mě spatří v podobě, kterou znáte z různých zobrazení těch, které jsem si vyvolil, aby mě potkali v Himaláji. Všechno je v pořádku.

Nyní vám předám lístek tulsi (posvátná bazalka uctívaná jako božství), který není hmotný, nýbrž jednoduše světelná vibrace, kterou používám jako symbolické gesto přátelství v čase, kdy spolu meditujeme. Meditujte se mnou denně nejméně deset minut, ale optimální je jedna hodina i déle po celých následujících čtyřicet dní. Velmi mě potěší, když se rozhodnete meditovat každý z těch čtyřiceti dní déle než hodinu.

Atma Kryia jógu jsem do vašeho světa promítl pomocí techniky zlatých paprsků prostřednictvím učení Paramahamsy Sri Swamiho Vishwanandy. Ti z vás, kteří jsou do Atma Kriya jógy zasvěceni, mohou čas strávený meditací se mnou začlenit do svého pravidelného cvičení tak, že budou tuto metodu provádět minimálně deset minut denně.

Posílám vám svou věčnou lásku. Jsem vám k službám a čekám na vás, až se rozhodnete usednout se mnou po čtyřicet následujících dní na deset minut až jednu hodinu ke společné meditaci.

Babaji

Art – Rampyaridasi (Romania)

 


Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *