OM CHANTING

REZONUJTE SE ZVUKEM ÓM

OM Chanting je bezplatná skupinová technika, která využívá transformační síly zvuku ÓM k aktivaci sebeharmonizujícího potenciálu účastníků. Tato technika transformuje negativitu v pozitivní energii, pomáhá čistit okolní prostředí a podporuje fyzickou, emoční a duchovní rovnováhu všech zúčastněných.

Láska se má sdílet. Prostřednictvím OM Chantingu se lidé setkávají v místních společenstvích a národech po celém světě, aby sdíleli pozitivní vibrace ÓM a svou lásku k Matce Zemi. V tomto smyslu jsou pravidelné OM Chantingové kruhy nedocenitelným darem pro lidstvo.

Tato technika je přístupná pro všechny věkové skupiny. OM Chanting obvykle trvá jednu hodinu a využívá jedinečnou kombinaci uspořádání účastníků ve dvou soustředných kruzích, kontinuálního zpívání ÓM a přítomnosti organizátora OM Chantingu, který nese požehnání Paramahamsy Vishwanandy. Právě Mistrovo požehnání je to, co umožňuje uvolnění a plnou transformaci negativity v pozitivní energii.

OTÁZKA: Mají kruhy OM Chantingu – zejména při úplňku, vliv na ty velké změny jichž jsme dnes svědky, podporuje to tyto změny a má to vliv v globálním měřítku?
Paramahamsa Vishwananda: „Ano, velmi … způsobilo to mnoho změn ve světě. Víte, všude tam, kde je OM Chantingový kruh, změní se dokonce i vibrace toho místa. Protože OM Chanting nemá vliv jen na lidi, kteří ho dělají na takovém místě, ale také ovlivňuje lidi, kteří jsou v okolí. A to přece způsobuje mnoho změn, ale stále je ještě mnoho změn třeba. Takže musíme dělat více OM Chantingů. Musí se šířit mnohem více, protože vibrace ÓM je mírumilovná vibrace, a chceme-li mír ve světě, musíme ji šířit. Takže ji šiřte!“

Máte-li nějaké dotazy, můžete mě kontaktovat mailem na adresu natarani@bhaktimarga.cz a já Vám ráda odpovím na vše, co vás v souvislosti s OM CHANTINGEM zajímá.

Více informací

 

www.bhaktimarga.cz

 


Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *