Aktuálně…

Černá Luna v stupuje do znamení Raka.
Dne 14.4.2022 v 0:30 h vstupuje Černá Luna po 9 letech na 9 měsíců do znamení Raka. V tomto vodním kardinálním znamení bude do 8.1.2023.
Co můžeme tedy po výživném přechodu Černé Luny znamením Blíženců čekat? To jsme si užili vrchol informačního a dezinformačního chaosu, názorově rozpolcenou společnost, kde nalézt pravdu byl a je stále nekonečný příběh.

Podívejme se tedy na hypotetické okruhy témat, které nás mohou při průchodu Černé Luny znamením Raka čekat a kde se naše školící lekce v dualitě mohou projevit. Znamení Raka je tradičně spojováno s ženským elementem, tedy s pasivní energií a přijímáním. Kardinální kvalita mu však propůjčuje skryté ambice zejména v oblasti emocí a citů. Můžeme tak zesíleně prožívat různé emoce spojené převážně s naším rodem, domovem, maminkou, babičkou atd., v rodu se mohou objevit skrytá traumata, neodvedené duše, mrtvé porody, duše potracených dětí, které ještě neodešly atd. Také strach z dominantní pohlcující matky a její odmítání, strach z mateřství a odmítání stát se matkou a přijmout zodpovědnost a dospělost. S tím se může objevit větší počet odložených dětí, problémy s plodností, těhotenstvím a po porodu v podobě laktačních psychóz atd. Citlivější mohou být ženské pohlavní orgány a žaludek, kde se může hromadit stínová energie. Řada z nás tak bude muset vyřadit některé potraviny a změnit stravování. Někdo může řešit strach z hladu a zažít následné přejídání nebo poruchy příjmu potravy. Také se mohou objevit otravy z jídla a zhoršená kvalita některých potravin.
Černá Luna v Raku představuje také skryté emoce společnosti. Tak jako se v děloze ve tmě rozvíjí nový život, tak i my často ve svém nitru skrýváme emoce a strachy, a to i kolektivně. Ty se nám mohou právě v tomto čase více ukázat, a to třeba prostřednictvím našeho zraněného vnitřního dítěte, které nechce dospět a přijmout zodpovědnost. Tak můžeme pocítit celkovou přecitlivělost, větší senzitivitu a citové závislosti. Také strach z odmítnutí našich citových potřeb a zatěžující city druhých nás mohou zaskočit.
Četla jsem jeden moudrý status, který říkal:
„Lidé, co ukazují svoje pocity nejsou ani hloupí ani naivní, naopak jsou tak silní, že nepotřebují žádné masky.“
Tak to bude téma pro nalezení zlatého středu, protože mnohočetný výskyt dvojek v tomto roce nám dává všem zabrat, a ještě se při tom dokázat vzájemně sladit, podporovat a vzájemně chápat není snadné.
Také v souvislosti s nemovitostmi a pozemky se mohou dít nepříjemné věci, je už teď citelné předražení a těžká dostupnost pořídit si vlastní bydlení atd.
Můžeme tedy čekat, že výše zmíněné okruhy se nám mohou více otevírat a demonstrovat, tak abychom je mohli pochopit a uzdravit.
Černá Luna bude hned při vstupu do znamení Raka podpořena Marsem na konci znamení Vodnáře a může tedy hned v úvodu zesílit základní téma. Bude se nacházet v 7.astrologickém domě, a více tak zacílí právě na naše vztahy.
Během své pouti tímto znamením bude mít Černá Luna těžké aspekty zejména koncem května a začátkem června, kdy se Mars potká s Jupiterem a vytvoří s ní kvadraturu. Zde hrozí zesílená agresivita, boje a neklid spojený zejména se zahraničím. Kvadratura na Jupiter se povleče ještě během června i července a bude zdůrazněná 30.6. konjunkcí se Sluncem a 7.7. přejde přes hrot 10.domu našeho stát. V tomto čase můžeme zažít něco významného v rámci našeho státu, zejména s jeho čelními představiteli. Dále se potká koncem července s Venuší a Lunou a zde mohou přijít na scénu témata spojená s citovou zradou, strádáním a přeháněním emočního prožívání. A protože je Černá Luna hodně velká neznámá, mohou se objevit ještě další úplně nové okruhy a témata, na která teď ještě vůbec nevidíme.
Další náročná vazba nastane 27.8., kdy se dostane do kvadratury na Chiron v Beranu a zároveň přejde přes stálici Sirius. To se může týkat nějaké kauzy v souvislosti s léčením, lékaři, léčiteli, léky, alternativní scénou s obory UFO a také s porody, potraty a zvířaty v moři atd.
Poslední složitější vliv lze očekávat během listopadu a prosince 2022, kdy bude vytvářet opozici na tranzitní Pluto ve znamení Kozoroha a zkoušky se zacílí na transformaci a přijetí vlastní zodpovědnosti a vyzrálosti. Bude to poslední náročná tečka pro celkovou transformaci společnosti, protože Pluto, které se v Kozorohu nachází už od roku 2008 zde bude už jen do 24.3.2023 a musí stihnout hodně práce se změnou společenského řádu. Pak se chystá nakouknout do 12.6.2023 do znamení Vodnáře, a ještě do ledna 2024 se zase vrátí do Kozoroha dodělat poslední zbytky práce a pak definitivně přejde do znamení Vodnáře a začne úplně nová etapa transformace našeho politického a ideového systému. To podpoří i Uran, který přejde do znamení Blíženců od července 2025 a Neptunem, který se dostane od 31.3.2025 do znamení Berana. Začne nová etapa aktivních tvůrců v rámci rozšířeného poznání o životě ve vesmíru a vzájemné interakci s vesmírnými civilizacemi. Dojde k celkové změně myšlení, komunikace, pohybu, cestování a všeobecných informací o vývoji a původu lidstva.
Jitka Valentová
6.4.2022

Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *