Léčivý oheň nebes

 

„Pokud chcete rozumět životu,

vaším vzorem se musí stát Slunce.

Nejlepší způsob, jak poznat Boha, je skrze Slunce.

Slunce je viditelným představitelem

projeveného ducha.“

Přátelé,

čtu nyní další knihu od Dr. Josepha Michaela Levryho a objevuji v ní spoustu inspirace k  vnitřní „práci“ na sobě. Jsem narozena 19. dne v měsíci a 19 je v Tarotu Slunce. Od malička jsem ráda jen tak zírala do sluníčka a miluji to do teď. Sluneční brýle byste v mé  kabelce nenašli.:-) Nikdy jsem neměla potřebu je nosit.

Ve Slunci se skrývá mnohem více než jenom ohnivá koule, která vychází a zapadá. Slunce je původem všeho. Sluneční světlo je nutné pro život, pro růst rostlin, zvířat, lidí a spirituality. Prací se Sluncem si vytvoříte léčivé spojení mezi vámi a silou, která vládne životu a přináší jej celému vesmíru.

Kniha Léčivý oheň nebes obsahuje moudrost a meditace, skrze které se můžeme otevřít léčivé spirituální síle Slunce.

Ukázka z knihy:

„Slunce je viditelným představitelem projeveného ducha. Je fontánou světla. Proto pokud si přejete získat ochranu a požehnání světla, nejen že musíte vést oko své mysli ke Slunci, ale také k němu musíte pozvednout svého ducha, protože toto světlo je světlo samotného Boha. Ti, co svým duchem jdou ke Slunci, jsou naplněni jeho světlem. Pravá inteligence je světlo. je to světlo, co uděluje moc, hojnost, zdraví a blahobyt. meditování nad Sluncem přitahuje přízeň osudu, včetně všeho dobrého, co nám život může nabídnout.

Pokud chcete rozumět životu, vaším vzorem se musí stát Slunce. nejlepší způsob, jak poznat Boha, je skrze Slunce. Světlo Slunce je žijícím duchem. jakmile pracujete se Sluncem, všechny neprojevené dobré vlastnosti a ctnosti ve vás jsou vyneseny na povrch a začínají přinášet nádherné činy. Stejně tak jako Slunce budete schopni zahřát a rozzářit kohokoliv, s kým se setkáte, koho se dotknete nebo na koho promluvíte.

Práce se Sluncem vám dovolí zosobnit stejné příznivé ctnosti, jako mají světelné bytosti. Dá vám to sílu vidět neviditelné, schopnost poznat nepoznané, dar slyšet neslyšené, dovednost cítit necítitelné a inteligenci mluvit kreativním léčivým způsobem. Práce se Sluncem je to nejléčivější, co pro sebe můžete udělat. Automaticky nabíjí váš solární plexus a sympatický nervový systém světlem, díky čemuž jste neúnavní a plní vitality. vytváří ve vašem vědomí uvědomění, že jste v jednotě se Stvořitelem.

Tím, že pozvednete své vědomí ke Slunci, vytváříte pozitivní okolnosti ve svém životě, které inspirují, posilují a léčí. Tím, že vystoupáte ke Slunci, uvolňujete se dočasně ze všech všedních manifestací a tím pádem jste naplněni nejvyššími lidskými vlastnostmi a mírem, harmonií a láskou.“

„Teď, více než kdy jindy,

je čas k tomu pamatovat na to,

že srdce je oltářem, na kterém musíme nabízet

každodenně dary Bohu

a bedlivě udržovat posvátný oheň.

jakmile necháme posvátný oheň Slunce,

který nám byl svěřen, osvítit náš život,

nebude nás ohrožovat bolest, nemoc nebo utrpení.“

Pokud se chcete stát tím pravým služebníkem vesmíru, pracujte se Sluncem. Díky tomu získáte nádheru záře celého světa a všechna temnota z vašeho života zmizí. Proto pojďme se Sluncem pracovat vědomě a pravidelně, abychom byli plní světla a přinášeli radost na zemi.

S láskou,

Sofie


Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *