Změň svůj osud

„Nejlepší způsob, jak předvídat svou budoucnost, je vytvořit ji.
To kouzlo se ale odehrává v neznámu, nikdy nenastane v tom známém.“

– Dr Joe Dispenza

Přátelé,

nevím o nikom, kdo by dosáhl něčeho velkolepého tím, že by dělal stále stejné věci pořád dokola. A přesto je tolik z nás uvězněno v neustále se opakujícím cyklu myšlenek, emocí a činů, ze kterého se nedokážeme osvobodit, protože to je to jediné, co známe. Uvízli jsme v minulosti a nedaří se nám pohnout se z místa, protože máme strach z neznáma.

Výzkum Dr. Joea Dispenzy o fungování mysli pomohl tisícům lidí po celém světě k tomu, aby opustili své zóny komfortu a vydali se vstříc životu, jaký si zaslouží žít – bez okovů, které je poutaly k minulosti. Proto vás nyní zvu, abyste se přidali k mnoha dalším a zúčastnili se bezplatného úvodního kurzu s Dr Dispenzou, kde se společně budeme učit, jak funguje mysl, jak můžeme překonat naši minulost a díky tomu pak odvážně vykročit do budoucnosti!

  

Uvědomte si své nevědomé myšlenky, emoce a činy

Většina z nás funguje velkou část svého života na autopilota. Nevěnujeme běžně vědomou pozornost našim emočním stavům, které prožíváme každý den, a nepřemýšlíme o nich. Co by se stalo, kdybyste si najednou začali uvědomovat, že se tyto emoce neustále opakují, a začali je pozorovat?

Ve chvíli, kdy si začnete uvědomovat své nevědomé emoční stavy, už nejste součástí programu, ale stanete se vědomím, které ten program pozoruje.

Pokud vás zajímá, jak můžete změnit svou realitu a začít s touto změnou co nejdříve, tak si určitě nenechte ujít bezplatný úvodní kurz Změň svůj osud s Dr Joem Dispenzou, který začíná již tuto sobotu 21. května 2022. Už zbývá jen pár dní, raději se tedy zaregistrujte co nejdříve. Kurz můžete sledovat ve verzi s českým dabingem i v angličtině s českými titulky, takže jazyková bariéra nehrozí.
Nezmeškejte tuto jedinečnou příležitost.
S láskou,
Sofie

Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *