Pojďte se ponořit do práce s dechem pod vedením Scotta Schwenka

„Vnější svoboda není možná bez svobody vnitřní.“

Právě proto vás, přátelé, zvu na on line kurz Síla dechu se Scottem Schwenkem , v němž vám bude průvodcem a podpoří vás v transformačním procesu.

Pokud do svého života začleníte práci s dechem, věnujete si tak jeden z největších darů, jaké můžete sám sobě dát… využijte tuto neopakovatelnou příležitost! Jste připraveni nechat za sebou emoční zátěže a blokády a vyrazit na cestu k životu plnému svobody a vitality?

Ještě stále si můžete vyzkoušet hloubkovou práci s dechem se Scottem Schwenkem, a to do 26. 6. 2022, kdy budete mít poslední možnost se webináře zúčastnit.

Co vás během tohoto bezplatného webináře čeká?

Přípravné materiály:

Hned po registraci obdržíte pracovní sešit pro přípravu na práci s dechem, který vám pomůže se na tento zážitek co nejlépe nachystat. Navíc po této lekci získáte doprovodný pracovní sešit, který vás na této cestě dovede ještě dál.

 Přesný návod:

Scott Schwenk vám podrobně vysvětlí, co od práce s dechem můžete čekat, jak s ní zacházet a co bude následovat po lekci!

Opravdová transformace:

Dechová a meditační transformační cvičení, které si během webináře vyzkoušíte, vám umožní se částečně osvobodit od dlouhodobých blokád uložených ve vašem nervovém systému. Tato napětí se zcela znatelně uvolní a místo nich se vynoří nový pocit prostoru, svobody a vitality.

Tohle si nechcete nechat ujít!

Registrujte se zde.

 S láskou,
Sofie

Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *