Síla dechu

 

Milí přátelé, ještě stále si můžete vyzkoušet hloubkovou práci s dechem se Scottem Schwenkem, a to do 26. 6. 2022, kdy budete mít poslední možnost se webináře zúčastnit.

„Proč jsem zareagovala zrovna takhle?“

Tuto otázku jsem si za svůj život už nejednou položila. A vím, že v tom nejsem sama…

Když je na scéně ego, snadno pocítíme uraženost, vzdor, zděšení, obavy, nejistotu nebo podobnou emoci, která v nás vyvolá impulzivní reakci.

Ale večer pak ležíme v posteli, zíráme do stropu a ptáme se sami sebe: „Proč? Vždyť to bylo úplně zbytečné!“

Podobné reakce si nevybíráme vědomě. Bezděčně, bez rozmyslu něco proneseme, aniž bychom přesně věděli, kde se to v nás vzalo a proč to tam vůbec bylo.

Nervový systém: Skladiště emočních blokád

Silný zážitek, který v dané chvíli nezpracujete, se usadí ve vašem nervovém systému v podobě napětí. To nejen ovlivňuje způsob, jakým reagujete na situace, ale také z velké části utváří váš pohled na svět.

Jenže k těmto nahromaděným emočním napětím, z nichž nás některá blokují, nemáme přímý přístup. Dokonce ani nemáme ponětí, co je v nich uloženo…

A i když je náhodou objevíme… napětí nemusí pokaždé zmizet.

Klíč k nervovému systému: Tvůj dech

„Zážitek je silnější než 30 let terapie.“
– účastník workshopu Scotta Schwenka

Jak se tedy můžeme k tomuto napětí dostat a uvolnit ho?

Odpověď zní jednoduše, o to hlubší je ale její význam: Stačí se otevřít svému pravému dechu.

Aby vám Scott Schwenk hledání tvého pravého dechu usnadnil, naučí vás speciálním dechovým technikám, díky kterým se budete konečně moci ze svých pevně přikovaných emočních řetězů osvobodit. Uvolnění tohoto omezujícího napětí v tobě spustí očistné a povzbuzující procesy. Probudíte se v novém, skutečném životě!

Webinář byl vytvořen tak, abyste k dechovým technikám získali opravdu podrobný návod. Díky Scottovi se budete moci náležitě psychicky i fyzicky připravit, než se společně s ním pustíte do svého vlastního dechového sezení. Na závěr budete mít prostor svůj zážitek vstřebat během meditace. A pak nastane čas, abyste se se vším všudy přijali takoví, jací skutečně jste.

A co během tohoto bezplatného webináře zažijete?

Přípravné materiály:
Hned po registraci obdržíte pracovní sešit pro přípravu na práci s dechem, který vám pomůže se na tento zážitek co nejlépe nachystat. Navíc po této lekci získáte doprovodný pracovní sešit, který vás na této cestě dovede ještě dál.

Přesný návod:
Scott Schwenk vám podrobně vysvětlí, co od práce s dechem můžete čekat, jak s ní zacházet a co bude následovat po lekci!

Opravdová transformace:
Dechová a meditační transformační cvičení, která si během webináře vyzkoušíte, částečně rozpustí dlouhodobé blokády uložené ve vašem nervovém systému. Tato napětí se zcela znatelně uvolní a místo nich se vynoří nový pocit prostoru, svobody a vitality.

Kompletní balíček dvou kurzů v jednom Síla dechu je v příštích dnech stále možné zakoupit za mimořádně zvýhodněnou cenu, takže určitě shlédněte bezplatný webinář, abyste si udělali představu, jaký transformační potenciál vám může do života vnést!

Registrace na webinář probíhá už jen do neděle 26. 6. 2022. Nenechte si to ujít!

S láskou,

Sofie


Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *