Aktuálně…

Den mimo čas
25. července vstupujeme do ‚Mayského Dne Mimo Čas‘, portálu, místa, kde vše a nic existuje současně. Místo, které by svázalo ‚Teorii Strun‘ do uzlů, kdyby se někdy setkali. Mayský ‚Den Mimo Čas‘ je posledním dnem galaktického roku v mayském kalendáři, je to den navíc, 365. den, nazývaný Den Mimo Čas. Tento den je považován za den „volného času“. Tento „volný den“ přerovnává Sluneční Rok. Je v souladu s ženským aspektem přírody, dnem úcty k veškerému životu, věnovaný všemu času a žádnému času. I my potřebujeme každý den ‚vykročit z času‘ a přesměrovat své energie. Plavat hluboko do prázdnoty na tu věčnou minutu a znovu se sladit s touhou srdce a duší; Vidět mnoho-vesmír ve všech jeho možnostech. Vše, čeho jsme se vzdali a odhodili do větru změn, přistálo na posvátném místě známém jako ‚Den Mimo Čas‘.
Dny v roce známé jako ‚Dny Mimo Čas‘ se nazývají ‚Kin 68: Yellow Electric Star‘. Tento glyf je o spojení se semínkem našeho hvězdného Já. Je to odrazový můstek pravdy, který nás žádá, abychom se spojili s veškerým světlem v zemi, ve hvězdách a v nás. Žádá nás, abychom byli studenti nekonečna, vyslanci nekonečných odhalujících se pravd. Den Mimo Čas nás žádá, abychom poznali sílu našich záměrů, slov a činů, když je vrháme přes časová okna, aby přistáli v poli našich snů. Tento rok nám dává sílu sladit se s generativní silou Matky Země; vykonat důležitá práva na život; zasadit semínka naděje; ztělesnit Sklizeň Světla. Letošní rok nabídne masám naději, ať už naději velikosti hory nebo hořčičného semínka, Naděje prodchnutá láskou je neocenitelný poklad.
MAYSKÝ NOVÝ ROK 2022
ROK RUDÉHO SAMOSTATNĚ EXISTUJÍCÍHO MĚSÍCE
Rudý Měsíc (Red Moon) je vaše Vědomé Já – kdo jste, kým se stáváte. Toto je kosmické semínko probuzeného vědomí. Jste na cestě ke vzpomínce na sebe, k probuzenému stavu rozpomínání. Vzpomínka znamená mít přímý přístup k vaší rozšířené přítomnosti prostřednictvím vnitřního vnímání jednoty. Rudý Měsíc je také maják, vysílací stanice, která vám umožňuje stát se majákem a přijímačem pro kosmické vědomí. Je čas sundat závoj zapomnění a stát se majákem probuzeného vědomí. Když se otevřete vzpomínce na sebe, obdržíte božské vedení.
ZDROJ: https://thequantumawakening.com, Gillian Mecbeth Louthan
Sdíleno ve vědomí, že prázdnota je místo, kde se všechny časové osy sloučí zpět poté, co projdou svým kurzem,
Mikai.

Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *