The day out of time – Den nulového času

Nastává v pondělí 25.července a další den pak začíná nový Galaktický rok (počítáno podle 13měsíčního mayského kalendáře.13 měsíců po 28 dnech plus jeden den navíc zaveden jako nultý – vyrovnávající, ten bude příští pondělí).
Sirius nejjasnější hvězda noční oblohy vychází v těchto dnech spolu se Sluncem, harmonizují se polarity, dávné se prolíná s budoucím a budoucí s naší minulostí.

V tělesných systémech máme přítomny energetické otisky, když jsme byly právě narozenými dětmi, nachází se tam ale i otisky budoucí, což se v navyklém lineárním pojetí času jeví jako nemožné. Linearita se však nyní mění ve spirálu, vznikají nové časové osy. Pokud máte pocit, že den se „roztáhl“, přibývá synchronicit, ubývá spěchání, tak to je ono.
Když se systémy (nejen náš tělesný, míněno všechny živé systémy) přeskupují do nového frekvenčního nastavení, děje se tak přes nulu. Skrze prázdnotu. Na jedné úrovni, tu kterou všichni dobře známe, je prázdnota děsivá, dost podobná konci, smrti, zastavení. Ve 3D se ji vyhýbáme, protože znamená neúspěch, propad, střed černé díry, která v dřívějších interpretacích byla místem zániku. Tím, že nulový bod obcházíme, točíme se ve stále stejných kruzích, naše životy se točí kolem hodnot, které nás udržují v hustotě, materiálnu, racionálnu, co nejdále od spiritu.
Pak se stávající systémové nastavení začnou bortit a my si jako duše vybíráme, zda necháme v dané fázi svůj systém „zbortit“ též anebo se rozhodneme pokračovat a jít do velkých změn. Pokud platí druhý případ, začne vás z předchozích kruhů vytahovat neviditelná síla, která vás směřuje do popisovaného středu, oka hurikánu, vakua.
Není to jednoduché, občas kolem létají věci, situace, budící dojem, že vás „sejmou“, ale když neuhnete, tak se s vámi spojí, integrujete je, a tím vás posílí. Dané posílení vám pomáhá dostat se do středu (bez něj by to nešlo).
Pak už jste velmi blízko a stejně otálíte. O tom, že bychom měli prázdnotu milovat, být oním vakuem, bodem nula, nikdy předtím řeč nebyla a málokdo tuto zkušenost měl.
V určitém okamžiku vypnete poslední ochrany, odevzdáte strachy, změníte je v důvěru, víte, že nazpátek stejně nepůjdete, a tak se s prázdnotou spojíte.
Tady zjistíte, kdo jste ve skutečnosti. Zmizí masky, obaly a chuť hrát hru na nesmysly. Vidíte, jak si tvoříte všechno sami a přijímáte za to plnou zodpovědnost. Mizí stud, vina a lítost.
Zaměřujete se na energetiku těla a poznáváte, jak ohromně cenná je vlastní životní síla. Tím, že ji cítíte, uvědomujete si potenciály, tak už přestává existovat varianta, že byste ji na úkor dobrých důvodů z ega potlačili. Na dané úrovni zcela mizí „dobré důvody“ ze 3D reality, jenž je primárně nastavená na plenění energie a zdrojů.
Na vyšší frekvenční úrovni se ke slovu dostává nevyčerpatelný zdroj, nulová energie, je pro to mnoho názvů, ale princip je stále stejný. Ve 3D realitě existuje víra o vyčerpaných zdrojích, „drahé energii“, nedostatku. Celou blamáž drží pohromadě strach ze smrti, hladu, nenaplnění.
A že to blamáž je, bude pro ty, kdo se vědomě rozhodnou opustit „známé kruhy“, čím dál zjevnější.
Nádherné dny všem, Gabriela

Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *