Aktuálně na nebi…

Once a lifetime – Vzácná konstelace 31.07 + 01.08. 2022.
Uran a Severní uzel se setkávají zítra v Býku, v pondělí se k nim přidává Mars. Uran a Severní uzel se takto setkávají jednou za 15 let, ale v pondělí spolu s Marsem se jedná o událost, která tady byla naposledy za Alexandra Velikého.
Možná vnímáte, že „něco visí ve vzduchu“. A to něco se v následujících dnech zviditelní. Nastartují se změny, jenž nás budou ovlivňovat v dalších letech.
Rozpadá se pyramidální systém, jenž generoval patriarchální nastavení ve společnosti. Tato etapa končí. Postavení planet a hvězd nás ovlivňuje více, než jsme si možná kdy připouštěli. Uvědomění, že to tak je, často zesiluje ve dnech zatmění, během rovnodenností a slunovratů a v poslední době čím dál více lidí vnímá důležitost dní na přelomu července a srpna, během období, které vrcholí Lví bránou 8.08.

V posledních dvou a půl letech nabralo na intenzitě rozpadání dosavadních hodnot a systémů. Komu se podařilo pouštět dřívější jistoty, postupně přecházet z nastavení „more than body are money“ k přirozenému „conscious body“, tak už může vnímat, že se uvnitř chaosu objevují základy něčeho nového.
„More than body are money“ znamená, že peníze se upřednostňují před intuicí těla. Daný vzorec generuje řadu napětí a stresů, které tělo oslabují. Hraje se tu celospolečenská hra na papírky, a protože jsou na nich nějaká čísla a počítání, skupování, hromadění, „bohatnutí“ mnohé baví, tak ji hrajeme. S nastavenými regulemi, sankcemi a absurditami, ať je to dramatičtější.
Jako „conscious body“, tedy tělo ve vědomí, hru přestáváte hrát. Končí sevření, uspěchanost, ustaranost, prohlédli jste bublinu, iluzi, podívali jste se za horizont běžného vnímání.
Měníte paradigma, nejprve ve vám blízkém rádiusu, ale tím, že těchto změněných polí, oblastí (zemských zahrad) přibývá, mění se paradigma celospolečenské. Umocněné popisovanými konstelacemi.
Naše vztahy budou a již jsou prvními na řebříčku, kde se proměny dají poznat. Přestáváme se využívat, chlubit se konexemi. Už se nemusíme emocionálně vydírat, vzájemně se uplácet, různě se obdivovat, toužit po pozornosti druhých, dožadovat se lásky, uznání.
Ve vědomí nic z popisovaného nepotřebujete. Baví vás vidět ve druhých další verzi sebe. Namísto odporování nebo posuzování, čtete informace o svém podvědomí. a následně s tím něco děláte, pokud vás onen kousek záznamu vyvádí z míry. Víte, že každý má určitou kapacitu, stejně jako vy sami a je v pořádku říct ano, ale i ne.
Časem se jeví, jako ze všeho nejlepší, nechat vše na intuici, protože její mechanismy, obrovský přehled, super citlivost je ta nejlepší „technologie“, co tu máme. A asi v zásadě všichni uvnitř v skrytu duše víme, že jsme sem nepřišli prodlužovat staré dohody, ale vytvořit nové. To si žádá odvahu a s momentální nastavením výše zmiňovaných planet a Severního uzlu (naše poslání v životě, neprozkoumaná teritoria) v Býku, se nám dostane velké podpory.

Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *